vSRO Paylaşım VSRO Yeni Toplayıcı Petler 8 adet ! [mars-edit.com] Farkıyla !

Thread owner
bu saten paylaşılmış bir konu yeniden neden paylaşılıyorki
50 kere sordum bu petler kimde var diye DC de bir Allahın kulu cevap vermedi bende başka biryerden bulup ekledim burdada paylaştım :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

konularımı bilerek açmıyorum herkese oyüzden neden derseniz başka sitelere çalıp paylaşılıyor ve siteye katkısı olsun diye eski konularımı karar vererek öyle özelleştirmiştim sonraki konularımda saten tepkiye göre yapıyorum artık eski konuları ücretsiz yapmak istiyorsak üyelerin çoğunluğuna göre güncelleyeceğim çok istek gelirse Administrator, Elite, Founder, Legend, Moderator, Premium, Super Moderator bunlar görebiliyor bizde istiyoruz derlerse bakarız
seni anlıyorum kral başka konu çalınma riskine karşı yapıyorsun ama konu çalmak isteyen adam zaten elite üyelik alıp hepsini çalar,
burada beğen + yorum yap filtresi yeterlidir diye düşünüyorum. tabi bu senin şahsi fikrindir o konuda birşey diyemem.
@AleriyaSama nın dediği gibi normal kullanıcılara kapalı olduğu için gönderin ve harici olarak geçen hafta her yerde yana yana bu petleri aradım DC dede sordum kimse yanıt vermedi hatta @ZaKuRa benle dalga geçti :))) bende bulmuşken buradada olmadığını düşünürek paylaştım.

1.png2.png3.png

4.png5.png6.png

Screenshot_2.png

INDIR: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

RAR PW: mars-edit.com​
thank bro

If you ask why I don't open my topics to everyone, that's why they are stolen and shared on other sites. I decided to customize my old topics so that they would contribute to the site. I will update my future topics according to the response. If we want to make old topics free, I will update them according to the majority of the members. If there are many requests, Administrator, Elite, Founder, Legend, Moderator, Premium, Super Moderator can see them, and if they say they want it, we'll see.
They steal it from you? Are you really saying this?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt