vSRO Çözüldü Wanted ikon görseli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MMTD

.
Aktiflik: 15%
Lord 500 mesaj
Thread owner
Wanted modda kullanılan görselin efp'si elinde olan var mı? RefSkill tablosunda ki Basic_Code sütunu ile skilleffecte ekleme yaptım olmadı. Aynı şekil de Basic_Group sütunu ile skilleffecte ekleme yaptım yine olmadı ne yaptıysam bir türlü getiremedim görseli. Bütün her şeyini golden dosyalarından çektim.

1775080938580.png

Çözüm
İyi akşamlar Nasıl eklediğine bağlı ben tek tıkla ekledim sorunsuz hatta Özelden anydesk verirseniz yardımcı olabilirim.

1775086266760.png
Öğlen gelince bakalım mı müsait olursan efp'den bsr'sine kadar hepsini çektim hatta ddj bile vardı golden dosyasında hepsini çektim skilleffect içerisinde uzantıda hepsini tek tek değiştirip denedim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Vynn yardımıyla sorun çözülmüştür.

Çözüm: Golden Files'ta ki particles.pk2 içerisinden efp'nin texture dosyalarını çekip düzeltilmiştir.
İyi akşamlar Nasıl eklediğine bağlı ben tek tıkla ekledim sorunsuz hatta Özelden anydesk verirseniz yardımcı olabilirim.

1775086266760.png

Oyla 0
Thread owner

1775086266760.png
Öğlen gelince bakalım mı müsait olursan efp'den bsr'sine kadar hepsini çektim hatta ddj bile vardı golden dosyasında hepsini çektim skilleffect içerisinde uzantıda hepsini tek tek değiştirip denedim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Vynn yardımıyla sorun çözülmüştür.

Çözüm: Golden Files'ta ki particles.pk2 içerisinden efp'nin texture dosyalarını çekip düzeltilmiştir.

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt