Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Wanted Sistem Kill Buguna Çözüm Arıyorum
- Konuyu Başlatan Bartu
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- @vsroyardım @wantedkillbug @yardım
Maxiguardin giriş çıkış loglarini tutan bir tablo var ise oradan karakterin ip ve hwid bilgilerini değişkenlere tanımla ve sartlandir
Oyla
0
bunu düşünebiliyorum fakat yapamıyorum amacım hwid ip pclimit kontrolü değil sadece 1 char den günde 2 kill alınsın
Maxiguardin giriş çıkış loglarini tutan bir tablo var ise oradan karakterin ip ve hwid bilgilerini değişkenlere tanımla ve sartlandir
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
maxiguard --kguardları deaktif ettim orada yazılı kalmışHangi guard kullanıyorsun hem kguard hem maxiguard var içinde
Oyla
0
burdaki kodlar karışık guard kısımları kaldığı için eğer guardsız kullanıcaksanızbunu düşünebiliyorum fakat yapamıyorum amacım hwid ip pclimit kontrolü değil sadece 1 char den günde 2 kill alınsın
maxiguard --kguardları deaktif ettim orada yazılı kalmış
İnceleyebilirsiniz
vSRO Paylaşım Konu 'Wanted Hero Mode Sistem !!'
Merhaba vsro.org ailesi bugün sizlere Wanted sistemi paylaşıyorum.
Hunter&Trader ve thief giysileriniz ile kestiğiniz karakterler databasede kayitli kalmaktadir 10-20-30-40-50 'kill sayisina ulastiğinizda size wanted rutbesi vermektedir.Bug yapilmamasi için ayni karakteri sadece 3 defa kesebilirsiniz ve 80 level olmasi gerekmektedir.
NOT: Bu ayarları kendinize göre prosodürden ayarlayabilirsiniz.
Wanted Level 1: (10 Kill) : Hero Mode...
Hunter&Trader ve thief giysileriniz ile kestiğiniz karakterler databasede kayitli kalmaktadir 10-20-30-40-50 'kill sayisina ulastiğinizda size wanted rutbesi vermektedir.Bug yapilmamasi için ayni karakteri sadece 3 defa kesebilirsiniz ve 80 level olmasi gerekmektedir.
- iMonarch
- vsro vsro wanted vsro wanted hero vsro wanted hero sistem vsro wanted sistem vsro wanted system vsrobuff vsrojop vsrotime vsrowanted wanted hero wanted system
- Cevaplar: 86
- Forum: VSRO Paylaşımları
Oyla
0
teşekkürler bi inceleyim hemenburdaki kodlar karışık guard kısımları kaldığı için eğer guardsız kullanıcaksanız
İnceleyebilirsiniz
vSRO Paylaşım Konu 'Wanted Hero Mode Sistem !!'
Merhaba vsro.org ailesi bugün sizlere Wanted sistemi paylaşıyorum.
- iMonarch
- vsro vsro wanted vsro wanted hero vsro wanted hero sistem vsro wanted sistem vsro wanted system vsrobuff vsrojop vsrotime vsrowanted wanted hero wanted system
- Cevaplar: 86
- Forum: VSRO Paylaşımları
aslında ben bi prosedür yazdım kill almaya calısınca hwid-ip kontrolü yapıyor değiştiriyorum tablodan yine hwid ip kontrlü noticesi geçiyor 1 kişi daha olsa test edicemdeHangi guard kullanıyorsun hem kguard hem maxiguard var içinde
Oyla
0
nasıl yaptırıyorsun kontroluteşekkürler bi inceleyim hemen
aslında ben bi prosedür yazdım kill almaya calısınca hwid-ip kontrolü yapıyor değiştiriyorum tablodan yine hwid ip kontrlü noticesi geçiyor 1 kişi daha olsa test edicemde
Oyla
0
Guard Kullanıyorsun galiba daha forumda çalıştırabilirsin bu sistemi
SRO_VT_LOG.._RowKills-- kesildiği zamanı ve tarihi insert edildiği bir stun olduğunu düşünürsek HOUR Komutunu çağırarak 12 saat veya 24 saat kontrol sağlayabilirz saat,dakika ,saniye ne istersen
ÖRNEK
-- Sadece bir örnek
SRO_VT_LOG.._RowKills-- kesildiği zamanı ve tarihi insert edildiği bir stun olduğunu düşünürsek HOUR Komutunu çağırarak 12 saat veya 24 saat kontrol sağlayabilirz saat,dakika ,saniye ne istersen
ÖRNEK
-- Sadece bir örnek
Oyla
0
oo bu işimi görür tam olarak kodu neresine yazıyım wanted prosedüründeGuard Kullanıyorsun galiba daha forumda çalıştırabilirsin bu sistemi
ÖRNEK
-- Sadece bir örnek
problemi çözdüm bir kişi daha soktum ve 1 kill alınca buf gelsin olarak yaptım düzeldi fakat wanted bufun olunca ölen kişide siliniyor demi normali öylenasıl yaptırıyorsun kontrolu
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)