Paylaşım Windows God Mode

vsroorg

.
Aktiflik: 13%
Yetkili 1 Mesaj
Thread owner
Windows işletim sisteminin bütün ayarlarını içinde bulunduran bir klasör paylaşıyorum.
Bir exe değil sadece klasör. Tüm ayarların tek bir yerde toplanmış olması belki işinize yarar.

GodMode ile denetim masasında var olan tüm seçeneklere tek noktadan ulaşmak mümkün.
Microsoft’un, Windows 7’nin çıkışı ile birlikte her yeni Windows sürümüne eklediği ve GodMode olarak bilinen gizli bir özellik mevcut. Bu özelliğin gerçekten yapabildikleri isminin hakkını pek veremese de, oldukça ilginç sonuçlar elde etmemizi sağlıyor.

GodMode, kısaca var olan tüm Denetim Masası seçeneklerinin tek klasör altında toplanmasına verilen isim. Bu klasör sayesinde bilgisayarınız için var olan tüm önemli ayarlara tek bir noktadan ulaşabilirsiniz.

1726348641656.png

Windows işletim sisteminin bütün ayarlarını içinde bulunduran bir klasör paylaşıyorum.
Bir exe değil sadece klasör. Tüm ayarların tek bir yerde toplanmış olması belki işinize yarar.

GodMode ile denetim masasında var olan tüm seçeneklere tek noktadan ulaşmak mümkün.
Microsoft’un, Windows 7’nin çıkışı ile birlikte her yeni Windows sürümüne eklediği ve GodMode olarak bilinen gizli bir özellik mevcut. Bu özelliğin gerçekten yapabildikleri isminin hakkını pek veremese de, oldukça ilginç sonuçlar elde etmemizi sağlıyor.

GodMode, kısaca var olan tüm Denetim Masası seçeneklerinin tek klasör altında toplanmasına verilen isim. Bu klasör sayesinde bilgisayarınız için var olan tüm önemli ayarlara tek bir noktadan ulaşabilirsiniz.

1726348641656.png

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Serkan abim paylaşım için teşekkür ederiz ^^

1726348641656.png

sağol serkan abi

I'm sharing a folder that contains all the settings for the Windows operating system.
It's not an executable file, just a folder. Having all the settings in one place might be useful.

GodMode allows you to access all the options available in the control panel from a single point.
Microsoft has included a hidden feature known as GodMode in every new Windows version since the release of Windows 7. While its capabilities don't quite live up to its name, it does allow for some very interesting results.

GodMode, in short, is the name given to gathering all existing Control Panel options into a single folder. Thanks to this folder, you can access all the important settings for your computer from one place.

1726348641656.png

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
THANKS

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt