Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Yardım worldmap_localinfo Haritaya Icon Eklemek ?
xSROMap | Silkroad Online Map buradan daha kolay hangi kodinata ayarlamak istiyorsan oradan veya
map_hotan.ddj şehir hangisiyse PNG yap.ressmi aç ikon nereye gelsin oraya tıkla üstteki X Y’yi not et worldmap_localinfo’da aynı şehirden bir satır kopyala; o iki sayıyı yapıştır; 3 ve -1 -1’e dokunma.
pk2ye at clientı yeniden aç haritaya bak Kayıksa X/Y yi biraz oynat.
map_hotan.ddj şehir hangisiyse PNG yap.ressmi aç ikon nereye gelsin oraya tıkla üstteki X Y’yi not et worldmap_localinfo’da aynı şehirden bir satır kopyala; o iki sayıyı yapıştır; 3 ve -1 -1’e dokunma.
Oyla
0
xSROMap | Silkroad Online Map buradan daha kolay hangi kodinata ayarlamak istiyorsan oradan veya
Bildiğim kadarıyla /frame ile bir çözümü var bunun ama mantığın anlayamadım.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Paint ile de bir deneme yaptım durum bu
Deneme yanılma ile yapabildim konuyu çözüldü olarak işaretlemiyorum bunun tam konumunu alabileceğimiz bir fikriniz varsa lütfen yorum yapın
Oyla
0
bunu hesaplaması kolay bi işlem değil ki başka türlü bi yolu olduğunu sanmıyorum
bilen varsa yazsın böyle yazdığımda biri uğrasıyor böyle yazmazsam kimse yazmıyor al ulan hani yoktu gibisinden 
Oyla
0
addrallypoint'ten mi bahsediyorsunuz hocam ?Gm konsolundan alınan world ile olmuyor mu?
@JCarlsberg Belki bir fikriniz var diye etiketliyorum
Oyla
0
/Frame komutu ile aldığınız sayılar map.pk2 içerisinde ya da refregion tablosunda ki x ve y koordinatlarını verir her x ve y koordinatlarının belli bir region büyüklüğü var ama .txtye eklerken bunu tam olarak görmüyor bildiğim kadarıyla txtye ekleme yaptığınız da küçük rakamlar yani 1-9 arası bir rakam eklerseniz x ve y koordinatlarına görsel eklenebiliyor rakamlar büyük sayılara dönüşünce o regionun dışına çıkıyor en basiti jellyblitzin map sayfasından x ve y koordinatlarını alıp küçük rakamlar ile deneme yanılma yöntemi yapmak
Oyla
0