Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi

MT2 Çözüldü Yardım İsterken Güvenliğinize Dikkat Edin

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 505
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 505

Merhaba arkadaşlar,
Artık üyelerin birbirine yardımcı olduğunu görüyorum. Bu durum gerçekten uğraşlarımıza çaba verdiğini gösteriyor. Lakin her alanda olduğu gibi bu alanda da kötü niyetli kişiler olabilir. Bu yüzden yardım isterken elinizdeki dosyaları kaptırmamak veya bilgisayarınıza virüs yememek için yapmanız gerekenler.

  1. Çok gerekmedikçe TeamViewer bilgilerini vermeyin. TeamViewer aracılığıyla bilgisayarınıza keyloger gibi virüsler yerleştirebilirler.
  2. Bazı durumlarda sorunun çözümü için sizden kaynak kodları istenebilir. Eğer sizin için özel bir şey varsa vermeyin.
  3. Özellikle filesinizi sizden isteyen kişilere kesinlikle filesinizi vermeyin. Eğer forumlarda paylaşılmış bir files ise sadece adını verin.
  4. Hata kayıtlarını paylaşırken sunucu ipsinin olduğu yerleri siliniz.
  5. Diğer insanların verdiği dosyaları indirdikten sonra kontrol etmeyi unutmayın. Yardım etme amacı ile verdiğiniz kodların arasına zararlı şeyler yazabilirler.
  6. Hiçbir şekilde kimseye sunucu, web sitesi ve hesap bilgilerini vermeyin.
Alacağınız yardımlardan dolayı eğer herhangi bir zarara uğrarsanız sitemiz bundan sorumlu değil. Eğer bunu yapan kişiyi şikayet etmek istiyorsanız kanıtlarıyla beraber yetkili arkadaşlara bildirirseniz, ilgililer bir daha bu foruma tekrar alınmamak kaydı ile uzaklaştırılır.
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.