Tanışma Yardım Sql server 2019 kendi silkradim kurmak istyorum andydesk uzerinden ucret karsiligi yardim

ozan092424

.
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba sql server 2019 uzerinden kendi silkroadim kurmak.istuorum ama dosyalar çok karışık anlam veremedim bana andy desj üzerinden yardimci olcak varmi emeğini karşılığı veririm hiç kapanmayacak kendi swim kendim edit yaparak.oynamak istyorum

Merhaba sql server 2019 uzerinden kendi silkroadim kurmak.istuorum ama dosyalar çok karışık anlam veremedim bana andy desj üzerinden yardimci olcak varmi emeğini karşılığı veririm hiç kapanmayacak kendi swim kendim edit yaparak.oynamak istyorum
mesela nasıl bir yardım istiyorsunuz

dm ulaş yardım edim + saat 14:30 dan 01.30 sa kadar yokum gece acıkım

şuan arkadaşın bilgisayarında 4 gb ram varmış ram yükseltmesi gerekiyor en azından bir bilgisayarın yada sanal sunucunun 6 gb rame sahip olması gerekir

edit için bazi silkroad kurulm sitelerden edit için sunu ala bilir 500-300 tl arası değişiyor yok ben vds alım diyorsan 240 tl 8gb rem 100gb hacıza edit için idal ilerde acarım diyorsan ovh alman şart olucak + her edit yaparken db yetek al geri dönme başa D:

6 gb rem yetmez hocam 8 ideal çalışma yapmaz kasar devamlı işlem uzar
işlemcisine göre en az olması gereken minumum seviye windows 7 kullanır filan biz 6 gb ile başladık bu işe :D 8 gb bile şuan bir bilgisayar için yetersiz en az 16 gb ram olmalı
Android telefon için bile en az artık 12 gb ram olmalı uzun süre kullanmak isteyen için

işlemcisine göre en az olması gereken minumum seviye windows 7 kullanır filan biz 6 gb ile başladık bu işe :D 8 gb bile şuan bir bilgisayar için yetersiz en az 16 gb ram olmalı
Android telefon için bile en az artık 12 gb ram olmalı uzun süre kullanmak isteyen için
HOCAM ZAMANLA ARTIK BİLGİ VE TECRÜBE KAZANDIKÇA LEVEL ATLICAK BEN HERGEÇEN GÜN YENİ ŞEYLER ÖĞRENİYORUM MESELA

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt