vSRO Paylaşım 110 Cap İçin Jupiter Unique Ekleme

Paylaşım Adı:​
110 cap için jupiter unique ekleme​
Paylaşım İçeriği:​
Dosya​
Download:​
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
VirüsTotal:​
Herkese merheba Jupiter Unique eklemek isteyen arkadaşlar 120 cap bir serverdan ayıkladım data ve particlesi çıkarttım 110 cap serverda test ettim jupiter uniqueler sorunsuz çalışmaktadır 120 cap data kullanmaktansa bu paylaştıgım data ve particles kullanın yeterli olacaktır
Not: Jupiter Unique serviceler 0 yani kapalı olanlar serviceleri aktif edip data ve particlesi import edin + refobjcommon ve refobjchar refskill bunlarıda tek tek ayıkladım dosyanın içinden gerekli yerleri bulup kendi 110 cap serveriniz için yapabilirsiniz işinize yarayacaktır​
teşekkürler

Sharing Name:​
Adding Jupiter unique for 110 cap​
Shared Content:​
File​
***Hidden text: Cannot be quoted.***
VirusTotal:​
Hello everyone, for those who want to add Jupiter Uniques, I extracted the data and particles from a 120 cap server and tested them on a 110 cap server; the Jupiter Uniques are working flawlessly. Instead of using 120 cap data, use the data and particles I've shared; that should be sufficient.
Note: For Jupiter Unique services (those that are 0 or disabled), activate them and import the data and particles. Also, I've extracted the `refobjcommon` and `refobjchar` `refskill` commands individually from the file; find the necessary parts and apply them to your own 110-cap server. This should be useful.​
Thanks

Dosya​
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Herkese merheba Jupiter Unique eklemek isteyen arkadaşlar 120 cap bir serverdan ayıkladım data ve particlesi çıkarttım 110 cap serverda test ettim jupiter uniqueler sorunsuz çalışmaktadır 120 cap data kullanmaktansa bu paylaştıgım data ve particles kullanın yeterli olacaktır
Not: Jupiter Unique serviceler 0 yani kapalı olanlar serviceleri aktif edip data ve particlesi import edin + refobjcommon ve refobjchar refskill bunlarıda tek tek ayıkladım dosyanın içinden gerekli yerleri bulup kendi 110 cap serveriniz için yapabilirsiniz işinize yarayacaktır​
güzel paylaşım

Dosya​
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
thanks bro

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt