vSRO Çözüldü 110 levelde 1 levellerden bile item düşüyor

garez41

.
Aktiflik: 1%
Muhafız 1 Mesaj
Thread owner
Merhabalar 110 level hesapla 1 level moblardan bile sun normal item düşüyor nasıl düzeltebilirim

herhangi bir işlem yapmadım hgsunucuların desteklide kurdukları db
HG Sunucuların destekli paketini almak yerine clean bir db kursaydınız bence daha iyiydi. Ne işlemler yapıldığını bilmediğiniz bir dbye ne gibi bir yol izleyeceğinizi bilemezsiniz ki.

Thread owner
HG Sunucuların destekli paketini almak yerine clean bir db kursaydınız bence daha iyiydi. Ne işlemler yapıldığını bilmediğiniz bir dbye ne gibi bir yol izleyeceğinizi bilemezsiniz ki.
normalde destekli birkaç edit yapacaklarını söylediler aldıktan sonra mesajlara bile bakmadılar vsro ile ilgim suana kadar hiç yoktu
server bize kaçınca mecburen bu işe giriştik normalde yazılımcıyım (yazılım mühendisliği okuyorum) vsroya yeni basladım 4 gün oldu yavaş yavaş öğrenmeye başladım bundan sonra hayatta almam zaten

Sorunun db kısmında bütün mobların seviyeleri değiştirilip arttırılmasından kaynaklanıyor.
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Koddaki SRO_VT_SHARD_INIT ve SRO_VT_SHARD isimlerini kendi dbne göre karşılaştırıp bu şekilde başka bir dbden kendi dbne mobların orjinal level değerleri ile güncelleyerek sorununu çözebilirsin

Ayni Sorun Bendede var Tiger lardan 101 item cikiyordu TimeGame Dabatasesini Editliyorum Sorun Cozulmemis sanirim cozulurse buradan tekrardan donus yaparsaniz bizlerde yaralanabiliriz..

dostum direk panelden lvl falan atlattıgın zaman 1 lvlden item düşüyor sebebi buydu bende yaşadım aynısını bundan olabileceğini düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt