Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım 4x grab pets
- Konuyu Başlatan Mico
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- 4xgrab vsro new grab pet x4 grab pet
YENİDEN DÜZENLENİP GÜNCELLENMİŞTİR
AYRICA TÜM SES DOSYALARI YENİDEN YAPILANDIRIP GÜNCELLENMİŞTİR KENDİ TARAFINAN SORUNSUZ ŞEKİLDE
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
Merhaba arkadaşlar sizlere bir oyundan beğenipde çektiğim fakat forumda bulunmayan ve araştırdıgımda bulunmayan paylaşılmamış 4x grab pet paylaşacagım yapanın eline ve emeğine sağlık düzenleyip paylaşdığım için ayrıca benimde elime saglıkumarım beğenirsiniz teşekkürler...
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ayrıca görsellerini aşağıya bırakıyorum herkese iyi çalışmalar dilerim seviliyorsunuz...
JellyBitz yapımı petlerdir.
Video Görüntüsü
Foxy pet
teşekkürler eline sağlık
pandalarda blue ile pink test ettiğimde oyundan atıyor ama dump dosyası felan gelmiyor diğerlerinin hepsini test ettim sorunsuz şekilde çalışıyorkardesım hepsı sorunsuz calısıyor dosya bozuk deyıp buraya yapamadıgınzı seyı yazmayın ben hıcbırseyı bozuk olupda bı kere bıle buraya paylasmamısımdır olanları onceden kendı bılgısayarımda yapıpda paylasıyorum yapamıyorsan o senın sorunun tamam mı guzel kardesım hadı bakıyım bıraz daha ugras belkı yaparsın
bir iki konumdada aynı seyı soleyıp durdular ayar oldum hepsini test edıp tektek duznleyıp elımle sundum yapan yapar okadar kısı cektı dosyaları onlar neden sıkayetcı deıl
evet kusura bakmayın tekrar guncelleyecegım lınkı simdilik siz direk bsr'yi buradan cekınız birdaha begen butonuna ikincikez basmayınız baska problem olursa yazın sadece ikisinde hata vardı duzeltırdı dıgerlerı sorunsuz calısıyor saten asagıya bırakıyorum dosyalarıpandalarda blue ile pink test ettiğimde oyundan atıyor ama dump dosyası felan gelmiyor diğerlerinin hepsini test ettim sorunsuz şekilde çalışıyor
teşekkürler ilgilendiğin için hepsi sorunsuz şekilde çalışıyor test edilmiştir eline sağlıkevet kusura bakmayın tekrar guncelleyecegım lınkı simdilik siz direk bsr'yi buradan cekınız birdaha begen butonuna ikincikez basmayınız baska problem olursa yazın sadece ikisinde hata vardı duzeltırdı dıgerlerı sorunsuz calısıyor saten asagıya bırakıyorum dosyaları
AYRICA TÜM SES DOSYALARI YENİDEN YAPILANDIRIP GÜNCELLENMİŞTİR KENDİ TARAFINAN SORUNSUZ ŞEKİLDE
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
Merhaba arkadaşlar sizlere bir oyundan beğenipde çektiğim fakat forumda bulunmayan ve araştırdıgımda bulunmayan paylaşılmamış 4x grab pet paylaşacagım yapanın eline ve emeğine sağlık düzenleyip paylaşdığım için ayrıca benimde elime saglıkumarım beğenirsiniz teşekkürler...
ayrıca görsellerini aşağıya bırakıyorum herkese iyi çalışmalar dilerim seviliyorsunuz...
Video Görüntüsü
Foxy pet
Ellerinize sağlık teşekkürler
Video Görüntüsü
Foxy pet
thanks
where link bro ?
Ekli dosyalar
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)