vSRO Paylaşım 4x grab pets

YENİDEN DÜZENLENİP GÜNCELLENMİŞTİR
AYRICA TÜM SES DOSYALARI YENİDEN YAPILANDIRIP GÜNCELLENMİŞTİR KENDİ TARAFINAN SORUNSUZ ŞEKİLDE
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
Merhaba arkadaşlar sizlere bir oyundan beğenipde çektiğim fakat forumda bulunmayan ve araştırdıgımda bulunmayan paylaşılmamış 4x grab pet paylaşacagım yapanın eline ve emeğine sağlık düzenleyip paylaşdığım için ayrıca benimde elime saglık :) umarım beğenirsiniz teşekkürler...
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

ayrıca görsellerini aşağıya bırakıyorum herkese iyi çalışmalar dilerim seviliyorsunuz...

panda1.pngpanda2.pngpanda3.pngpanda4.pngpanda5.pngpanda6.png

nimble1.pngnimble2.pngnimble3.pngnimble4.pngnimble5.pngnimble6.pngnimble10.png
nimble7.pngnimble8.pngnimble10.pngnimble9.pngnimble11.pngnimble12.png

foxy1.pngfoxy2.pngfoxy3.png

penguin1.pngpenguin2.png

JellyBitz yapımı petlerdir.
Video Görüntüsü

Foxy pet

teşekkürler eline sağlık

kardesım hepsı sorunsuz calısıyor dosya bozuk deyıp buraya yapamadıgınzı seyı yazmayın ben hıcbırseyı bozuk olupda bı kere bıle buraya paylasmamısımdır olanları onceden kendı bılgısayarımda yapıpda paylasıyorum yapamıyorsan o senın sorunun tamam mı guzel kardesım hadı bakıyım bıraz daha ugras belkı yaparsın :)
bir iki konumdada aynı seyı soleyıp durdular ayar oldum hepsini test edıp tektek duznleyıp elımle sundum yapan yapar okadar kısı cektı dosyaları onlar neden sıkayetcı deıl
pandalarda blue ile pink test ettiğimde oyundan atıyor ama dump dosyası felan gelmiyor diğerlerinin hepsini test ettim sorunsuz şekilde çalışıyor

Thread owner
pandalarda blue ile pink test ettiğimde oyundan atıyor ama dump dosyası felan gelmiyor diğerlerinin hepsini test ettim sorunsuz şekilde çalışıyor
evet kusura bakmayın tekrar guncelleyecegım lınkı simdilik siz direk bsr'yi buradan cekınız birdaha begen butonuna ikincikez basmayınız baska problem olursa yazın sadece ikisinde hata vardı duzeltırdı dıgerlerı sorunsuz calısıyor saten asagıya bırakıyorum dosyaları

evet kusura bakmayın tekrar guncelleyecegım lınkı simdilik siz direk bsr'yi buradan cekınız birdaha begen butonuna ikincikez basmayınız baska problem olursa yazın sadece ikisinde hata vardı duzeltırdı dıgerlerı sorunsuz calısıyor saten asagıya bırakıyorum dosyaları
teşekkürler ilgilendiğin için hepsi sorunsuz şekilde çalışıyor test edilmiştir eline sağlık

AYRICA TÜM SES DOSYALARI YENİDEN YAPILANDIRIP GÜNCELLENMİŞTİR KENDİ TARAFINAN SORUNSUZ ŞEKİLDE
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
Merhaba arkadaşlar sizlere bir oyundan beğenipde çektiğim fakat forumda bulunmayan ve araştırdıgımda bulunmayan paylaşılmamış 4x grab pet paylaşacagım yapanın eline ve emeğine sağlık düzenleyip paylaşdığım için ayrıca benimde elime saglık :) umarım beğenirsiniz teşekkürler...

ayrıca görsellerini aşağıya bırakıyorum herkese iyi çalışmalar dilerim seviliyorsunuz...

penguin1.pngpenguin2.png

Video Görüntüsü

Foxy pet

Ellerinize sağlık teşekkürler

penguin1.pngpenguin2.png

Video Görüntüsü

Foxy pet

thanks

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt