Duyuru 5. Yeni Yıl Party Rütbe UP-DOWN Mevsimi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Spare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

icon_information.gif
5. YENİ YIL PARTY RÜTBE UP-DOWN MEVSİMİ
icon_information.gif

Her yıl sonunda olduğu gibi bu yıl başında party'i gerçekleştirmiş bulunmaktayız Yeni yılın yurdumuza düşürdüğü kar taneleri ile beraber rütbeleri yükselenlere başarılar dileriz. ❤️

icon_new.gif
Up :
icon_new.gif

Super Mod >> Site Asistan
@Thor
@EfsaneSro

Üye >> Deneme Moderatör
@ayzekk
@C#MunihShaytain

Developer >> Legend
@Promaker

icon_new.gif
Down :
icon_new.gif

Moderatör >> Deneme Moderatör
@Stark

@C#MunihShaytain özel olarak göreve davet edilmiştir. Kendisinden ekip olarak beklentilerimiz yüksek. Gelecek vaad eden aktif, yöneticilerden olacağını düşünmekteyiz.

UYARI! Rütbeleri aynı kalan arkadaşlar için de yönetimin verdiği görevleri daha aktif yerine getirmeleri ve bu görevleri sürekli tekrar etmeleri, forumda ki aktifliklerini arttırıp yeni konular açıp veya yardım konularına katılıp çözümler sunarak daha hızlı bir yetki güncellenmesi süreci elde edebilirler. Unutmayın ara rütbe güncellemelerimiz de var her zaman yeni yılı beklemeyiz. :D

NOT: Artık bütün yetkilendirmelerde real olarak yöneticilerin / yetkililerin tek bir tuşla son 12 aya ait bütün aktivite raporunu çıkartmaktayız. Yükseltmeler ve düşürmeler tamamen buna göre yapılmaktadır. Sayılar yalan söylemez.

Herkese hayırlı olsun!

Saygılarımızla,
VSRO.ORG Yönetim ekibi!

Herkese hayırlı olsun

Oooo kirmizi kurmizii en sevdigimden. Seviliyorsunuz dostlar
kırmızı yakışmış :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bu rütbeye layık görüldüğüm için teşekkür ederim. Daha fazla çalışarak ve katkı sağlayarak forumu daha güzel günlere taşımak için çalışmaya devam edicem :)
pelerin kırmızı olmuş hocam :D

Değerli VSRO.ORG Yönetim Ekibi ve Topluluğu,

Yeni yılın ilk günlerinde, sizlerin düzenlediği bu anlamlı ve motive edici rütbe güncelleme etkinliğini görmekten büyük bir mutluluk duydum. Öncelikle, yeni görevlerine yükselen tüm arkadaşlarımızı yürekten tebrik ederim! 🌟

Başarı, emek ve aktif katılımın ödüllendirildiği bu süreçte;

Düşen rütbelerde yer alan arkadaşlarımıza ise bu sürecin bir motivasyon kaynağı olmasını diliyorum. Forumda gösterilecek çaba, aktiflik ve çözüm odaklı yaklaşımlarınız, gelecekte tekrar takdir edilmenizi sağlayacaktır. Unutmayın, sayılar yalan söylemez ve her emek bir gün karşılığını bulur. 😊

Yeni yılın, ekip olarak daha güçlü, daha aktif ve daha başarılı bir VSRO.ORG ailesi olarak geçmesini temenni ederim. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam!

Sevgiler 🙈 🥳

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Etiketler Etiketler
upvs vsro vsroupdown
Geri
Üst Alt