gelmekte olanSaka yapmaaa
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duyuru 5. Yeni Yıl Party Rütbe UP-DOWN Mevsimi!
- Konuyu Başlatan Spare
- Başlangıç tarihi
Hakkettiğini @AleriyaSama söyledi hacım, ben pas geçebilirdim belki.Oooo kirmizi kurmizii en sevdigimden. Seviliyorsunuz dostlar
Çalışmalarının devamını 4 gözle bekliyoruz.
Herkese hayırlı olsun
@C#MunihShaytain özel olarak göreve davet edilmiştir. Kendisinden ekip olarak beklentilerimiz yüksek. Gelecek vaad eden aktif, yöneticilerden olacağını düşünmekteyiz.
5. YENİ YIL PARTY RÜTBE UP-DOWN MEVSİMİ![]()
![]()
Her yıl sonunda olduğu gibi bu yıl başında party'i gerçekleştirmiş bulunmaktayız Yeni yılın yurdumuza düşürdüğü kar taneleri ile beraber rütbeleri yükselenlere başarılar dileriz.
Up :![]()
![]()
Super Mod >> Site Asistan
@Thor
@EfsaneSro
Üye >> Deneme Moderatör
@ayzekk
@C#MunihShaytain
Developer >> Legend
@Promaker
Down :![]()
![]()
Moderatör >> Deneme Moderatör
@Stark
UYARI! Rütbeleri aynı kalan arkadaşlar için de yönetimin verdiği görevleri daha aktif yerine getirmeleri ve bu görevleri sürekli tekrar etmeleri, forumda ki aktifliklerini arttırıp yeni konular açıp veya yardım konularına katılıp çözümler sunarak daha hızlı bir yetki güncellenmesi süreci elde edebilirler. Unutmayın ara rütbe güncellemelerimiz de var her zaman yeni yılı beklemeyiz.
NOT: Artık bütün yetkilendirmelerde real olarak yöneticilerin / yetkililerin tek bir tuşla son 12 aya ait bütün aktivite raporunu çıkartmaktayız. Yükseltmeler ve düşürmeler tamamen buna göre yapılmaktadır. Sayılar yalan söylemez.
Herkese hayırlı olsun!
Saygılarımızla,
VSRO.ORG Yönetim ekibi!
kırmızı yakışmışOooo kirmizi kurmizii en sevdigimden. Seviliyorsunuz dostlar
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
pelerin kırmızı olmuş hocamBu rütbeye layık görüldüğüm için teşekkür ederim. Daha fazla çalışarak ve katkı sağlayarak forumu daha güzel günlere taşımak için çalışmaya devam edicem![]()
Değerli VSRO.ORG Yönetim Ekibi ve Topluluğu,
Yeni yılın ilk günlerinde, sizlerin düzenlediği bu anlamlı ve motive edici rütbe güncelleme etkinliğini görmekten büyük bir mutluluk duydum. Öncelikle, yeni görevlerine yükselen tüm arkadaşlarımızı yürekten tebrik ederim!
Başarı, emek ve aktif katılımın ödüllendirildiği bu süreçte;

Yeni yılın, ekip olarak daha güçlü, daha aktif ve daha başarılı bir VSRO.ORG ailesi olarak geçmesini temenni ederim. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam!
Sevgiler

Yeni yılın ilk günlerinde, sizlerin düzenlediği bu anlamlı ve motive edici rütbe güncelleme etkinliğini görmekten büyük bir mutluluk duydum. Öncelikle, yeni görevlerine yükselen tüm arkadaşlarımızı yürekten tebrik ederim!
Başarı, emek ve aktif katılımın ödüllendirildiği bu süreçte;
- @Thor, @EfsaneSro, @ayzekk, @C#MunihShaytain, ve @Promaker gibi isimlerin yetkinlikleriyle bu platforma değer katmaya devam edeceklerinden hiç şüphemiz yok.
- Ayrıca, özellikle @C#MunihShaytain’a duyulan güvenin karşılık bulacağına inanıyor, yeni görevinde üstün başarılar diliyorum.

Yeni yılın, ekip olarak daha güçlü, daha aktif ve daha başarılı bir VSRO.ORG ailesi olarak geçmesini temenni ederim. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam!
Sevgiler
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)