Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım 9 DG CH Itemleri FB Yapma Query
- Konuyu Başlatan heramann
- Başlangıç tarihi
thanksBugün NPC deki 9 DG CH normal itemleri FB yapmak için sorgu çalıştım. Aşağıdaki gibidir, kullanabilirsiniz. Daha önceden OptLevellerini 7 olarak ayarladığım için sorguda yok dilerseniz OptLevel'i de kendiniz ekleyebilirsiniz. Anlaşılabilir olması için yorum satırları da yer almaktadır. Öncesinde DB yedeğinizi almanızı öneririm. Sorguyu çalıştırdıktan sonra DBtoMedia yaparak refscrapofpackageitem.txt dosyasını Media'nıza aktarmalısınız.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
ThanksBugün NPC deki 9 DG CH normal itemleri FB yapmak için sorgu çalıştım. Aşağıdaki gibidir, kullanabilirsiniz. Daha önceden OptLevellerini 7 olarak ayarladığım için sorguda yok dilerseniz OptLevel'i de kendiniz ekleyebilirsiniz. Anlaşılabilir olması için yorum satırları da yer almaktadır. Öncesinde DB yedeğinizi almanızı öneririm. Sorguyu çalıştırdıktan sonra DBtoMedia yaparak refscrapofpackageitem.txt dosyasını Media'nıza aktarmalısınız.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Paylaşım için teşekkürler.
tesekkurlerBugün NPC deki 9 DG CH normal itemleri FB yapmak için sorgu çalıştım. Aşağıdaki gibidir, kullanabilirsiniz. Daha önceden OptLevellerini 7 olarak ayarladığım için sorguda yok dilerseniz OptLevel'i de kendiniz ekleyebilirsiniz. Anlaşılabilir olması için yorum satırları da yer almaktadır. Öncesinde DB yedeğinizi almanızı öneririm. Sorguyu çalıştırdıktan sonra DBtoMedia yaparak refscrapofpackageitem.txt dosyasını Media'nıza aktarmalısınız.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
eline sağlıkBugün NPC deki 9 DG CH normal itemleri FB yapmak için sorgu çalıştım. Aşağıdaki gibidir, kullanabilirsiniz. Daha önceden OptLevellerini 7 olarak ayarladığım için sorguda yok dilerseniz OptLevel'i de kendiniz ekleyebilirsiniz. Anlaşılabilir olması için yorum satırları da yer almaktadır. Öncesinde DB yedeğinizi almanızı öneririm. Sorguyu çalıştırdıktan sonra DBtoMedia yaparak refscrapofpackageitem.txt dosyasını Media'nıza aktarmalısınız.
- Web sitesi
- www.old-bsilkroad.com
tesekkurlerBugün NPC deki 9 DG CH normal itemleri FB yapmak için sorgu çalıştım. Aşağıdaki gibidir, kullanabilirsiniz. Daha önceden OptLevellerini 7 olarak ayarladığım için sorguda yok dilerseniz OptLevel'i de kendiniz ekleyebilirsiniz. Anlaşılabilir olması için yorum satırları da yer almaktadır. Öncesinde DB yedeğinizi almanızı öneririm. Sorguyu çalıştırdıktan sonra DBtoMedia yaparak refscrapofpackageitem.txt dosyasını Media'nıza aktarmalısınız.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)