vSRO Sorum Var _RefSkill tablosundaki başların görevini biri açıklayabilir mi?

zanmanlak

.
1 Mesaj
Thread owner
yav arkadaşlar 3 gündür clientte ekli olan bi skilli açmaya çalışıyorum gemini ya yazıp duruyorum sürekli çıkmaza sürüklüyor oyuna giriş yapıyorum char da skill gözüküyor ama uplayamıyorum confirm geliyor tıklıyorum skill açılmıyor şu tabloda ki başların görevlerini vakti olan biri anlatsın da şu çileden kurtulayım ya da en azından skilli açabilmem için gerekli olanı

[Service]
,[ID]
,[GroupID],[Basic_Code],[Basic_Name] ,[Basic_Group],[Basic_Original] ,[Basic_Level] ,[Basic_Activity] ,[Basic_ChainCode] ,[Basic_RecycleCost] ,[Action_PreparingTime],[Action_CastingTime] ,[Action_ActionDuration][Action_ReuseDelay] ,[Action_CoolTime] ,[Action_FlyingSpeed] ,[Action_Interruptable] ,[Action_Overlap],[Action_AutoAttackType] ,[Action_InTown] ,[Action_Range] ,[Target_Required] ,[TargetType_Animal]
,[TargetType_Land] ,[TargetType_Building] ,[TargetGroup_Self] ,[TargetGroup_Party] ,[TargetGroup_Enemy_M] ,[TargetGroup_Enemy_P],[TargetGroup_Neutral] ,[TargetEtc_SelectDeadBody] ,[ReqCommon_Mastery1] ,[ReqCommon_Mastery2] ,[ReqCommon_MasteryLevel1] ,[ReqCommon_MasteryLevel2][ReqCommon_Str] ,[ReqCommon_Int] ,[ReqLearn_Skill1] ,[ReqLearn_Skill2] ,[ReqLearn_Skill3] ,[ReqLearn_SkillLevel1] ,[ReqLearn_SkillLevel2] ,[ReqLearn_SkillLevel3] ,[ReqLearn_SP] ,[ReqLearn_Race] ,[Req_Restriction1] ,[Req_Restriction2] ,[ReqCast_Weapon1] ,[ReqCast_Weapon2] ,[Consume_HP] ,[Consume_MP] ,[Consume_HPRatio]
,[Consume_MPRatio] ,[Consume_WHAN] ,[UI_SkillTab],[UI_SkillPage] ,[UI_SkillColumn],[UI_SkillRow] ,[UI_IconFile] ,[UI_SkillName] ,[UI_SkillToolTip] ,[UI_SkillToolTip_Desc],[UI_SkillStudy_Desc] ,[AI_AttackChance]
,[AI_SkillType] ,[Param1] ,[Param2] ,[Param3] ,[Param4] ,[Param5] ,[Param6] ,[Param7] ,[Param8] ,[Param9] ,[Param10] ,[Param11] ,[Param12] ,[Param13] ,[Param14] ,[Param15] ,[Param16] ,[Param17]

Ekli dosyalar

• skill.png
    skill.png
    661 KB · Görüntüleme: 4

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar