Merhaba Arkadaşlar serveri kurdum ve smc girince alarm olarak ötüyor serveri acmaya calıstıgımda agent server kırmızı parlıyor ve böyle bir hata veriyor 2 gündür bunun ile uğraşıyorum lütfen yardımcı olun 
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Agent Server cannot established keep alive session sorunu
- Konuyu Başlatan wohadric
- Başlangıç tarihi
Oyla
0
Oyla
0
Patchledim Hocam sorun düzelmedi.Agent Servere'IP patchlayın.
Oyla
0
3 Tane Agent Server Değiştirdim oda sorunu çözmedi hocam.Agent serveri değiştir.
Oyla
0
Iss ayarlarında problem vardır başka bişey kalmıyor kurcalayacak zaten3 Tane Agent Server Değiştirdim oda sorunu çözmedi hocam.
Oyla
0
Hocam onada çok kez baktım ondada bi sorun göremedim
Hocam onada çok kez baktım ondada bi sorun göremedim bilginiz var ise anydesk uygulamasından bağlanıp yardımcı olmaya çalışırmısınız?Iss ayarlarında problem vardır başka bişey kalmıyor kurcalayacak zaten
Oyla
0
Any kullanmıyorum tw varsa bi bakayımHocam onada çok kez baktım ondada bi sorun göremedim
Hocam onada çok kez baktım ondada bi sorun göremedim bilginiz var ise anydesk uygulamasından bağlanıp yardımcı olmaya çalışırmısınız?
Oyla
0
Tabiki veriyim hemen nerden göndericem bilgilerimiAny kullanmıyorum tw varsa bi bakayım
Oyla
0
Özel mesaj yoluyla gönderin lütfenTabiki veriyim hemen nerden göndericem bilgilerimi
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)