vSRO Yardım Agent server kapanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byferoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byferoo

.
.
Aktiflik: 6%
Muhafız 250 mesaj
Thread owner
Merhaba Agent server kendiliğinde ara sıra kapanıyor bu sorun 3 haftadır devam ediyor Diğer Modüllerde sorun yok Agent servere restart atınca çalışıyor karekteri oyuna sokup gidip 2 3 saat sonra geldim kapanmış hiç işlem yapmadanda kapanıyor yani görsel kalitesiz oldu prntscren uygulaması çalışmadı o yüzden bu şekilde çekebildim

1770921988552.png

Farklı bir agentserver kullanmayı dener misin?
Herhangi bir guard kullanıyor musun?
Son olarak virüs olarak görüp, defender kapatıyor/siliyor olabilir.

Oyla 0
Thread owner
Farklı bir agentserver kullanmayı dener misin?
Herhangi bir guard kullanıyor musun?
Son olarak virüs olarak görüp, defender kapatıyor/siliyor olabilir.
Maxiguard kullanıyorum Swfiles Klasörü Dışlamalarda ekli virüs programında acaba yaptığım bir editten dolayı olabilir mi bu gs ve shardmangerde sorun yok ama

Oyla 0
Agent'i yine de değiştirmeni rica edeceğim. Daha farklı bir agent server denemeni istiyorum emin değilim belki maxiguard ile bir sorun yaşıyordur.

Oyla 0
Tamam, diretmeden arkadaşların dediği gibi Agent değiştir ve dene. Agent oyunun içine alan modüldür başka hiç bir işlevi yok. Sorunun girişler ile alakalı. IP'ni açık ettiysen gateway saldırı yiyorda olabilirsin.

Oyla 0
Thread owner
Tamam, diretmeden arkadaşların dediği gibi Agent değiştir ve dene. Agent oyunun içine alan modüldür başka hiç bir işlevi yok. Sorunun girişler ile alakalı. IP'ni açık ettiysen gateway saldırı yiyorda olabilirsin.
Evet değiştirdm 1 2 gün içinde belli olur zaten teşekkürler ilginize
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

evet arkadaşlar sorun devam ediyor günce hatalar görsellerde mevcut
1771058236751.png
1771058256110.png
1771058304730.png

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar