vSRO Çözüldü Alex(North,South) Armor NPC Kaybolması

S3XPER

TeamSpeak Provider

Developer
.
.
Aktiflik: 19%
Lord 500 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar,
Alex (North ve South) haritalarında 2 adet NPC sorunum var. Clean db üzerinden işlem yapıyorum, herhangi bir oyunun db'si değil. Genel oyunlara baktığımda da bu NPC'lerin orada olmadığını gördüm.

Öncelikle, NPC'lerin textdata_object'ten isimlerine baktım.
NPC_SD_T_AREA_ARMOR - Armor Trader Viviana
NPC_SD_M_AREA_ARMOR - Armor Trader Sharon

Sonra, SQL üzerinden ObjCommon'da ID'lerini aradım.
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
SQL:

Sonra, SQL üzerinden RefTactics'de ID'lerini aradım.
SQL:
SQL:

Sonra, SQL üzerinden RefNest'de ID'lerini aradım.
SQL:
SQL:

Bu işlemleri yaparken Sieger'in bir yorumundan yararlandım. Yorumun sonunda "RefNest'te arayın. Service 0 ise açın" yazıyordu. Fakat ben RefNest prosedüründe servis kısmını bulamadım ya da yanlış anlayıp yapamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Elimden geldiğince konuyu detaylandırıp atmak istedim. Artı olarak, NPC'lerin tam olarak nerede olması gerektiği hakkında resim paylaştım.

Alex(North)
1708261293375.png

Alex(South)
1708261341008.png

movetonpc denedim fakat herhangi bir ışınlanma olmuyor.
1708261796118.png

Objcommonda servicesi = 1 görünüyor HiveID kontrol edin. Oda ekli ise Hivenin WorldID sini kontrol edin. RefNEstteki TacticsIDler ile paylaştığınız Tactics idler farklı gibi görünüyor

Oyla 0
Thread owner
Objcommonda servicesi = 1 görünüyor HiveID kontrol edin. Oda ekli ise Hivenin WorldID sini kontrol edin. RefNEstteki TacticsIDler ile paylaştığınız Tactics idler farklı gibi görünüyor
Evet, bir şeyleri karıştırmışım. NPC'lerin Tab_RefNest ve Tab_RefHive prosedürleri eksikmiş. Onları hallettim ve ekleyebildim. Geriye kalan birkaç BSR farklılığı da tamamlanınca çözümü ile beraber paylaşıp konuyu "çözüldü" olarak düzenleyeceğim. Teşekkür ederim yorum için.

Oyla 0
ben eklemıstım onları bı databaseye servıcesı acık fakat spawnı yok npc bulacak daha sonra charı gotur oraya pozısyonunu refnese gırcen gelcek
hıc eklı degıl npc xyz si sen kendın ayarlıcan charını goturup o noktaya

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt