Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duyuru Alternatif Link istek - Kırık Link bildirme konusu.
- Konuyu Başlatan Spare
- Başlangıç tarihi
vSRO Paylaşım - VSRO Tanıtım Afişi PSD Professional link sanırım kırık
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
GüncelleyeceğimvSRO Paylaşım - VSRO Tanıtım Afişi PSD Professional link sanırım kırık
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Virus Total Sonucu=VirusTotal
İndirme Linkleri=Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
İndirme Alternatif Link=UniqVeMobDropProgram - İndir - Dosya Ve Resim Yükleme Sitesi Hizmetinizde
Konuda Kullanılan Program Alıntıdır
Link kırılmış yenileme şansınız varmı ?
Merhabalar..
Oyunda zaten mevcut olan eşya ile ; 4 tane envanter görevini yaparak mevcut itemi kullanırsanız, çantanızın son sayfasında 10 slot kapalı kalıyor.
Yeni itemle ile birikte,... ister hiç görev yapmamış olsun, isterse bir veya birden fazla görev yapılmış olsun fark etmez... çanta tamamen açılmakta. Procedure 109 slot update için ayarlı
Bug'sız dediğim konu ise... envanter görevlerinin slot ödülleri ile oynanırsa eski item çalışmıyor.. Bu paylaşımdaki itemde ise öyle bi sorun yok.
İkon koymadım, orijinal ikonları kullanıyor.. Eski itemi marketten kaldırıp bunu...
Oyunda zaten mevcut olan eşya ile ; 4 tane envanter görevini yaparak mevcut itemi kullanırsanız, çantanızın son sayfasında 10 slot kapalı kalıyor.
Yeni itemle ile birikte,... ister hiç görev yapmamış olsun, isterse bir veya birden fazla görev yapılmış olsun fark etmez... çanta tamamen açılmakta. Procedure 109 slot update için ayarlı
Bug'sız dediğim konu ise... envanter görevlerinin slot ödülleri ile oynanırsa eski item çalışmıyor.. Bu paylaşımdaki itemde ise öyle bi sorun yok.
İkon koymadım, orijinal ikonları kullanıyor.. Eski itemi marketten kaldırıp bunu...
- Thor
- envanter vsro vsro 3 sayfa vsro inventory
- Cevaplar: 97
- Forum: VSRO Kod Paylaşımları
@Thor
@Mico varsa güncellermisin
iSRO-R Paylaşım Konu 'ISRO-R Rigid Database'
isro-r rigidin ilk paylasıldıgında paylaşılan düzgün şekildeki dosyaları size arşivden çekp paylaşıcam isroda çalışmak isteyenin işine yarayacaktir alta linkini birakıcağım teşekürşer iyi forumlar...
DATABASE SQL 2022 VE UZERİ İCİN UYUMLUDUR
isro-r Rigid için Backup yapılmış isteyenler için Nemo Database 2008 sql ve uzeri uyumlu Databasede Paylaşılmıştır.
isro-r Rigid için Backup yapılmış isteyenler için Nemo Database 2008 sql ve uzeri uyumlu Databasede Paylaşılmıştır.
View hidden content is available for registered users!
- Mico
- Cevaplar: 143
- Forum: ISRO-R - Genel Paylaşım
linkler sağlam hocam kırık değil açılıyor güncel saten@Mico varsa güncellermisin
iSRO-R Paylaşım Konu 'ISRO-R Rigid Database'
isro-r rigidin ilk paylasıldıgında paylaşılan düzgün şekildeki dosyaları size arşivden çekp paylaşıcam isroda çalışmak isteyenin işine yarayacaktir alta linkini birakıcağım teşekürşer iyi forumlar...
View hidden content is available for registered users!
- Mico
- Cevaplar: 143
- Forum: ISRO-R - Genel Paylaşım
Elite üyelik istiyor sanırım.linkler sağlam hocam kırık değil açılıyor güncel saten
Bu gizli bloğun içeriği yalnızca şu üyeler tarafından görülebilir:: Administrator, Elite, Founder, Legend, Moderator, Premium, Super Moderator
Kullanıcı bu gruplara izin vermiş.
Kullanıcı bu gruplara izin vermiş.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 6 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 6)