Hades
Deneme Mod
Arabian Expansion
Öncelikle Selamın Aleyküm, Piyasada sorunsuz Arabian map bulamadığım için bir paket derledim ayrıca sizlerle paylaşmak istedim umarım bu dosyalar sizlerin işlerine yarayacaktır.
UYARI! : İşlemlere başlamadan önce mutlaka client ve database yedeğinizi almayı unutmayın!
NOT : Yükleme yaparken sırasıyla eklerseniz sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Tamamen sorunsuz şekilde tarafımca fixlenmiştir.
Öncelikle Selamın Aleyküm, Piyasada sorunsuz Arabian map bulamadığım için bir paket derledim ayrıca sizlerle paylaşmak istedim umarım bu dosyalar sizlerin işlerine yarayacaktır.
UYARI! : İşlemlere başlamadan önce mutlaka client ve database yedeğinizi almayı unutmayın!
NOT : Yükleme yaparken sırasıyla eklerseniz sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Tamamen sorunsuz şekilde tarafımca fixlenmiştir.
Paylaşım Adı: | Arabian Expansion |
Paylaşım İçeriği: | txt,Dosya |
Download: | İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun. |
VirüsTotal: | Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. |
Not2: ID'leri mutlaka kendinize göre ayarlamanız gerekmektedir aksi takdirde bildiğiniz üzere hata alırsınız. Dosyalar tamamen çalışır durumda bizzat kendi serverım için hazırladım. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
ID'si Ayarlanması Gereken Tablolar;
ID'si Ayarlanması Gereken Tablolar;
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Dip Not: Map dosyalarının içinde Dungeon haritalarıda mevcut fakat bildiğiniz üzere bunların çalışması için Trigger tablolarında girdilerinizin olması gerekiyor eğer bu konudaysanız zaten Trigger'lar sizlerdede yoktur veya vardır bilemiyorum ama kendim sıfırdan Trigger'ları yazıp farklı bir konu başlığı altında paylaşım yapmayı düşünüyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UYARI!
_RefObjCommon girdilerinde iki tane aynı girdi bulunuyor(ARABIA_DUNGEON_END,_START)girerken bunların girdilerinden birer tanesini 0 yapın!
-Eğer dungeonlara girdiğinizde client kapanıyorsa _RefEventZone tablosundaki girdilerin tamamını kopyalayıp media.pk2/server_dep/silkroad/textdata/eventzonedata.txt içerisine giriniz!