Veritabanında RefSkill tablosundan Premium değerlerini değiştirdikten sonra dbtomedia ile txtleri çıkarıp patch attım. Ancak start dedikten sonra ekrana gelen küçük client kapandı. Daha sonra shard yedeğine geçip yeni çıkarttığım sro client ile giriş yapıyorum bu seferde ana şehrim olan samarkanda gelince oyundan atıyor. refshopitemstockperiod.txt yi silip patchledim yine olmadı. yardımlarınızı bekliyorum..
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Ana Şehrime Işınlanırken Dc Yeme Sorunu
- Konuyu Başlatan __KhaLeesi__
- Başlangıç tarihi
commonda isimlerin başında item_pre_mall ile başlayanların servicesleri 0 bundan mı. Birde .bms uzantısına nerden bakıyoruz onu bilmiyorum.avatar_m_piratecrew_hat2.bms şunu kontrol et.
Oyla
0
Bms ler datada.commonda isimlerin başında item_pre_mall ile başlayanların servicesleri 0 bundan mı. Birde .bms uzantısına nerden bakıyoruz onu bilmiyorum.
Oyla
0
Data içerisinde arasana.item ve characterdatalara baktım .bsr uzantıları var sadece bulamadım .bmsyi
Oyla
0
Obj ye niye çevirdin kibuldum objye çevirdim napıcaz şimdi![]()
Oyla
0
kopyasını çevirdim zaten deObj ye niye çevirdin kiben sadece dmp de yazanı söyledim.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)