Veritabanında RefSkill tablosundan Premium değerlerini değiştirdikten sonra dbtomedia ile txtleri çıkarıp patch attım. Ancak start dedikten sonra ekrana gelen küçük client kapandı. Daha sonra shard yedeğine geçip yeni çıkarttığım sro client ile giriş yapıyorum bu seferde ana şehrim olan samarkanda gelince oyundan atıyor. refshopitemstockperiod.txt yi silip patchledim yine olmadı. yardımlarınızı bekliyorum..
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Ana Şehrime Işınlanırken Dc Yeme Sorunu
- Konuyu Başlatan __KhaLeesi__
- Başlangıç tarihi
dbtomedia yapıp patchliyorum baska hangi dosyayı atmam gerek bilmiyorum vallaŞehirde bulunan herhangi bir npcnin dosyası eksik oyuzden oyundan atıyor
Oyla
0
çözülmedi hocam npclerde sorun var gizlediğimde giriyor oyuna. 5 tane npc dizdim şimdi hepsini baştan dizmek koyar valla ya nasıl kurtarabiliriz bilen yok muSorun çözüldü mü?
Oyla
0
yok hocam olmadıworldmapguide Clean Client'ten alıp kendi mediana import et
Ardından :
itemdataxxx
characterdataxxx
refmagicoptgroup
refmappingshopgroups
refshoppingsshopwithtab
refpackageitem
refpricepolicyofitem
refshop
refshopgods
refshopgroup
refshoptab
refshoptabgroup
refquestrewarditems
leri db den mediatopk2 ile çek
pk2 ile injtekte et
sadece mediatopk2 ile bunları çek dbtomedia bunlarda sorun vermez tahminimce.
bunlar yapmadan önce media'nı yedek al.
bunlarda olmaz eklediğin npc'nin bsr vs. lerini oyunda media'na bak mevcut olan bsrler ile değiştir.
örneğin : ctf flag'ı koy.
Oyla
0
qivin-x'in db ve clienti hocamdb intette gezen bir db ise istersen ver test edeyim hatayı çözmüş oluruz yok internette gezen bir db değil ise serverdep klasöründeki txtleri rarlayıp dosya.tc upload et bakalım
Oyla
0
Ü
Üye silindi 3096
bu sitede varsa konusu link atarmısın buraya başka siteden varsa özelden yazabilirsin linkqivin-x'in db ve clienti hocam
Oyla
0
mediayı rarladım https://s4.dosya.tc/server10/mqlnut/Media.rar.htmldb intette gezen bir db ise istersen ver test edeyim hatayı çözmüş oluruz yok internette gezen bir db değil ise serverdep klasöründeki txtleri rarlayıp dosya.tc upload et bakalım
Oyla
0
tamam hocam deneyeceğim%50 ihtimalle şu npcden kaynaklı istersen devredışı bırak oyuna gir düzelir
NPC_11DG_SFS
içinde önemli birşey yoksa istersen kapat bu npcyi
Veya kullanılmayan bir şehre taşı misal svde alex açık değilse alexe taşı bu npc'yi düzelir atma sorunun![]()
Oyla
0
gizledim o npcyi ama attı yine%50 ihtimalle şu npcden kaynaklı istersen devredışı bırak oyuna gir düzelir
NPC_11DG_SFS
içinde önemli birşey yoksa istersen kapat bu npcyi
Veya kullanılmayan bir şehre taşı misal svde alex açık değilse alexe taşı bu npc'yi düzelir atma sorunun![]()
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)