Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni başlayanlar için Astral ve lucky stone rate ayarları
- Konuyu Başlatan asitürk81
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- alchemy rate alcmy rate rate+
Selamun aleyküm hocalarım astral ve lucky tutma oranı çok düşük oranını arttırmak istiyorum bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Aleykümselam üstadım, sorun yaşadığınız konuyla alakalı ilk olarak araştırma yapmanız, çözüme ulaşamadığınızda konu açmanız sizin ve diğer arkadaşlarımız için faydalı olacaktır, bahsettiğiniz konuyla alakalı forumda çözüm mevcut, bunu bilen bir çok arkadaşımız olduğu için sizin araştırmadığınızı düşünüp cevap vermeyebilir, çünkü direkt konu açtığınızı düşünebiliriz, lütfen araştırmadan konu açmayalım, saygılar.
STONE TUTMA ORANI AYARLAMA
ARAŞTIRMA YAPTIM HOCAM O KONUDA IMMORTAL ASTRAL LUCKY STONE HARIC TUTULMUŞTUR YAZIYORAleykümselam üstadım, sorun yaşadığınız konuyla alakalı ilk olarak araştırma yapmanız, çözüme ulaşamadığınızda konu açmanız sizin ve diğer arkadaşlarımız için faydalı olacaktır, bahsettiğiniz konuyla alakalı forumda çözüm mevcut, bunu bilen bir çok arkadaşımız olduğu için sizin araştırmadığınızı düşünüp cevap vermeyebilir, çünkü direkt konu açtığınızı düşünebiliriz, lütfen araştırmadan konu açmayalım, saygılar.
STONE TUTMA ORANI AYARLAMA
Hariç tutulmuştur dediği hazır olarak eklediklerinde yok, kendin ayarları yapıp değitirebilirsin, yani kendi databasende bulunan Immortal, Astral vb. değiştirmek istediğin stonelerin, Commonda ki Linkini bulup ObjItemde bulup değiştirebilirsin.ARAŞTIRMA YAPTIM HOCAM O KONUDA IMMORTAL ASTRAL LUCKY STONE HARIC TUTULMUŞTUR YAZIYOR
Teşekkürler hocam hemen deneme yapıyorumHariç tutulmuştur dediği hazır olarak eklediklerinde yok, kendin ayarları yapıp değitirebilirsin, yani kendi databasende bulunan Immortal, Astral vb. değiştirmek istediğin stonelerin, Commonda ki Linkini bulup ObjItemde bulup değiştirebilirsin.
Rica ederim üstadım.Teşekkürler hocam hemen deneme yapıyorum
BAŞARAMADIK HOCAM
ORNEK OLARAK REFOBJCOMMANDAN ASTRALI BULDUM REFOBJITEM DEN BULAMIYORUM CTRL + 2 YAPIP LINK ID FELAN HEPSINI DENEDIM CIKMADI
Sorun Anydesk ile bağlantı kurulup çözülmüştür, önce ki mesajlarda belirtmiş olduğum konuda ki çözüm ile aynı işlemler yapılmıştır, iyi forumlar.
TEŞEKKURLER HOCAM DEDİĞİNİZ İŞLEMLER AYNIYDI FAKAT BILGI EKLIKLIĞIMDEN DOLAYI BECEREMEDIM ARTIK BUNUDA ÖĞRENMİŞ OLDUM SAYENİZDE SAYGILARSorun Anydesk ile bağlantı kurulup çözülmüştür, önce ki mesajlarda belirtmiş olduğum konuda ki çözüm ile aynı işlemler yapılmıştır, iyi forumlar.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)