vSRO Paylaşım Becerileri Makslayın(Mastery Scroll)

Herkese Merhaba,
Yeni veritabanı üzerinde çalışacak veya başka bir amaç ile becerileri test edecek arkadaşlar için hepsini makslayacak sorgu oluşturdum. Piyasada sadece Çin becerilerinin olduğunu gördüm ancak bir kaç hata vardı düzelttim, bunun üzerine Avrupa becerilerini oluşturdum ve düzenledim. Sorgu 110 cap için ayarlıdır ve 110 cap üstüne de kullanılabilir tek gereken bir iki yükseltmeyi elle yapmak olacaktır ya da siz de biliyorsanız beceri numarası ile 110 seviye üstüne 'INSERT INTO' oluşturabilirsiniz. İyi kullanımlar.

Oyuncular İçin Parşömen Olarak:

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

VirüsTotal

SQL Sorgusu Olarak:

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Kod:

36dM3O.png
tşkrler

ellerinize sağlık

düzenleme; bütün ID' leri kendime göre düzenledim ve tek seferde sorunsuz şekilde çalıştırabildim. tüm hepsini tek tek kontrol ettim. hepsi çalışıyor. elinize sağlık. ü

Not: StoredProcedure düzenleme aşamasında da düzenlenmesi gereken bir çok kısım var. QUERY okuyamayan arkadaşlar destek almadan yapmaması gerekir diye düşünüyorum. Yoksa çalıştırmanız bir hayli zaman alabilir.

Herkese Merhaba,
Yeni veritabanı üzerinde çalışacak veya başka bir amaç ile becerileri test edecek arkadaşlar için hepsini makslayacak sorgu oluşturdum. Piyasada sadece Çin becerilerinin olduğunu gördüm ancak bir kaç hata vardı düzelttim, bunun üzerine Avrupa becerilerini oluşturdum ve düzenledim. Sorgu 110 cap için ayarlıdır ve 110 cap üstüne de kullanılabilir tek gereken bir iki yükseltmeyi elle yapmak olacaktır ya da siz de biliyorsanız beceri numarası ile 110 seviye üstüne 'INSERT INTO' oluşturabilirsiniz. İyi kullanımlar.

VirüsTotal

SQL Sorgusu Olarak:

Kod:
Kod:

36dM3O.png
TŞKLER

Herkese Merhaba,

VirüsTotal

SQL Sorgusu Olarak:

Kod:
Kod:

36dM3O.png
tşkrler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt