Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhaba,
Yeni veritabanı üzerinde çalışacak veya başka bir amaç ile becerileri test edecek arkadaşlar için hepsini makslayacak sorgu oluşturdum. Piyasada sadece Çin becerilerinin olduğunu gördüm ancak bir kaç hata vardı düzelttim, bunun üzerine Avrupa becerilerini oluşturdum ve düzenledim. Sorgu 110 cap için ayarlıdır ve 110 cap üstüne de kullanılabilir tek gereken bir iki yükseltmeyi elle yapmak olacaktır ya da siz de biliyorsanız beceri numarası ile 110 seviye üstüne 'INSERT INTO' oluşturabilirsiniz. İyi kullanımlar.
Herkese Merhaba,
Yeni veritabanı üzerinde çalışacak veya başka bir amaç ile becerileri test edecek arkadaşlar için hepsini makslayacak sorgu oluşturdum. Piyasada sadece Çin becerilerinin olduğunu gördüm ancak bir kaç hata vardı düzelttim, bunun üzerine Avrupa becerilerini oluşturdum ve düzenledim. Sorgu 110 cap için ayarlıdır ve 110 cap üstüne de kullanılabilir tek gereken bir iki yükseltmeyi elle yapmak olacaktır ya da siz de biliyorsanız beceri numarası ile 110 seviye üstüne 'INSERT INTO' oluşturabilirsiniz. İyi kullanımlar.
Herkese Merhaba,
vSRO.ORG; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur.
Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. İletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.