ve bence bu gamegami tr deki sunucuları kapatabilrise herkeze düşman olmus olacak isronun bile server listesini düzenleyen exploit arayan insanları karşısına alıcak bakalım -ddos vs nasıl yapabileceklermi tek merak ettigim konu bu 
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duyuru Beklenen oldu! Private serverlar kapatılıyor!
- Konuyu Başlatan Pixup
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- vsro bitiyor vsro gamegami vsro private
yeni üyelikle nasıl bi community'i izledin merak ediyorum.
90 cap oynayan 1 tane Türk community yok. Ya 80-100 only ch, ya da 110 CH EU oynuyor bizim communityler.
90 Cap kimse gitmez.
GameGami'den beklenen 80 cap only ch old sc bir server. Tamamen emeğe dayalı ve 2010 yıllarında ki gibi herşeyin emeğe dayalı olduğu, silk ile pre, devil, dress, pet alındığı dönemler. Başka bir şey beklemiyor community.
Dolandırılmak ya da para yatırmak istediklerinde bunu pvp'lerde rahatlıkla yapıyorlar, hatta yatırdıkları parayıda çoğu zaman çar, item, silk, silah vb. satarak geri alıyorlar.
Siz sitenize yeni üye olan bir üyeyi hep böyle mi terslersiniz ?Yorum yaptı diye...
Evet, ben ters biriyim. Özellikle yeni üyelere ve ilk postu da tartışma içeriklerine attıysa.Siz sitenize yeni üye olan bir üyeyi hep böyle mi terslersiniz ?Yorum yaptı diye...
Bu konu için üye oldum hoşgeldin demek yerine böyle tepki verirsen senin işin zor.Evet, ben ters biriyim. Özellikle yeni üyelere ve ilk postu da tartışma içeriklerine attıysa.
Benim işim kolay ya siz bunu düşünmeyin, ben herşeyi düşünüyorum. Bunu dahil.Bu konu için üye oldum hoşgeldin demek yerine böyle tepki verirsen senin işin zor.
yeni üyelikle nasıl bi community'i izledin merak ediyorum.
90 cap oynayan 1 tane Türk community yok. Ya 80-100 only ch, ya da 110 CH EU oynuyor bizim communityler.
90 Cap kimse gitmez.
GameGami'den beklenen 80 cap only ch old sc bir server. Tamamen emeğe dayalı ve 2010 yıllarında ki gibi herşeyin emeğe dayalı olduğu, silk ile pre, devil, dress, pet alındığı dönemler. Başka bir şey beklemiyor community.
Dolandırılmak ya da para yatırmak istediklerinde bunu pvp'lerde rahatlıkla yapıyorlar, hatta yatırdıkları parayıda çoğu zaman çar, item, silk, silah vb. satarak geri alıyorlar.
Topluluğu ne beklediğinin önemi yok. Firma $ üzerinden yaptığı masrafı 50 TL ye silk satarak çıkartamaz. VIP sistem ile alakalı post atmışlar. Bu demek oluyor ki son filesi satın aldılar ve kontrol onlarda tamamen olmayacak bu en başında da belliydi. Joymax'a taleplerini iletecekler gargamelde uygun gördüğü editleri yaparak. Şahsen Joymax'ın % alacağınıda düşünüyorum. Hiç sanmıyorum ki "alın gamegami beyciğim dosyalar sizindir istediğiniz gibi kullanın" diyeceklerini kontrol ve sunucular joymax kontrolünde olur. Zaten gamegamide vsro deneyen adam olduğunuda pek sanmıyorum kaldıki son filesi kurabilsinler.
O zaman bedavadan atıp tutarlar, ahkam keserler 3 ay sonra patates olurlar. Pvp'ler yine zirveye çıkar ve batar giderler.Topluluğu ne beklediğinin önemi yok. Firma $ üzerinden yaptığı masrafı 50 TL ye silk satarak çıkartamaz. VIP sistem ile alakalı post atmışlar. Bu demek oluyor ki son filesi satın aldılar ve kontrol onlarda tamamen olmayacak bu en başında da belliydi. Joymax'a taleplerini iletecekler gargamelde uygun gördüğü editleri yaparak. Şahsen Joymax'ın % alacağınıda düşünüyorum. Hiç sanmıyorum ki "alın gamegami beyciğim dosyalar sizindir istediğiniz gibi kullanın" diyeceklerini kontrol ve sunucular joymax kontrolünde olur. Zaten gamegamide vsro deneyen adam olduğunuda pek sanmıyorum kaldıki son filesi kurabilsinler.
O zaman bedavadan atıp tutarlar, ahkam keserler 3 ay sonra patates olurlar. Pvp'ler yine zirveye çıkar ve batar giderler.
PvP leri kapatıp, yabancı sunucuların TR girişlerine BTK ile engel koyarlarsa o zaman mecbur burada oynayacak herkes.
Hayırlısı DiyelimPvP leri kapatıp, yabancı sunucuların TR girişlerine BTK ile engel koyarlarsa o zaman mecbur burada oynayacak herkes.
Girmek isteyen her türlü girer. Vpn kullanır yine girer.PvP leri kapatıp, yabancı sunucuların TR girişlerine BTK ile engel koyarlarsa o zaman mecbur burada oynayacak herkes.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)