vSRO Çözüldü Beyaz Cursed Soul Dress

QueenDagmar

.
Aktiflik: 3%
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba, hayırlı akşamlar.

Aşağıdaki dress dönüşünce duman veya gözlerde beyaz ışık olmadığını farkettim. 1.188 clean dosyalarda bazı dresslerin skill efektleri eksik olabilir mi yoksa dressin orijinali bu şekilde miydi?

Ek bilgi: Orijinal Cursed Soul Dress'ten bahsetmiyorum. Aşağıdaki beyaz versiyonundan bahsediyorum.

Vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. 🙏🏻

7643.jpg

Thread owner
Bunca telaşa irdelemeye 2K smc'li oyun oynatmazsan seni banlatacam😂😂
Burak hocam senin canın sağolsun. 😂 Bir panel hazırlatıyorum çıldırırsın. 🫶🏻 Yazılımcı arkadaşların delirmesine ramak kaldı. İşin sonunda sanırım beni engelleyecekler. 😂 Şu andaki düşüncemiz oyuncu sayısından ziyade kaliteli oyuncuları çekmek, ilk hafta kayıt ücretsiz olacak, bu bölümde kafi bir miktar reklam bütçesi ayırmayı düşünüyorum. 2. haftadan itibaren 2 ayrı kayıt türü olacak biri oyun içerisinden birinin size vereceği referans koduyla tamamen ücretsiz, 2.si X bir paraya kayıt olunacak ve kayıt olunan ücret tutarında hesaba silk verilecek. Bozgunculuk yapana da kesinlikle af olmayacak, 4 tane stajyer alacağım oyunun başına takip etsinler diye. Hani varya server server gezip 1 ay oynayıp, ortalığı karıştırıp bırakanlar. Bu server'a giremeyecekler. Bakalım işin sonunu gerçekten ben de merak ediyorum. 😅

Edit: Hocam bizim avatar işi nasıl olur, sen bilirsin. 😅 Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa bu avatarda orijinalinde olduğu gibi efekt yok muydu?

Oyla 0
Thread owner
Gerekli dosyalar bunlar olması lazım.
Hocam öncelikle ilginize çok teşekkür ederim. Bu durumda normalde dresste efekt mevcut, ama benim clientte eksik doğru mu anlıyorum? Öyleyse diğer avatarları da tek tek kontrol etmek gerekecek sanırım.👍🏻

Oyla 0
1776797463372.png

Bu dresslerin hepsinde effect mevcut extra olarak 2015 , 2016 , 2017 gibi varyantlarıda mevcut iyi çalışmalar dilerim.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar