cSRO Yardım C-SRO - ® Bilgi Talebi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iMonarch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Mico sen birtanesin çok teşekkür ederim burda hanamiden bilgi desteği alıcak olursam @AleriyaSama (merti) > destek için göreve davet edebilirim.

Bimbum ve m1xawy de aşağı yukarı senin bahsettiklerini söyledi..
Bunu kısa vadeli bir plan olarak görmüyoruz hatta tamamen stabil hâle getirmek uzun zamanızı alıcak gerçekten mükemmel bir altyapıya sahip ve oldukça derin bir codecave çalışması gerektiriyor.
Ben de seninle aynı fikirdeyim, şu anda VSRO tarafında yapabileceğimin en iyisini yaptığımı düşünüyorum ve açıkçası artık biraz monotonlaşmaya başladı.
Değişiklik her zaman iyidir, altyapı aynı kalsa bile, birden fazla farklı X table ile uğraşmak iş yükümüzü ciddi anlamda zorlayacak olsa da, sonuçlarının güzel olacağına inanıyorum.
Veritabanı tarafında çözemeyeceğim hiçbir şey yok, GS ve SRO_Client tarafı eğer bizi gerçekten aşırı derecede yoracak bir noktaya gelirse, bunu elemekten başka çaremiz kalmayacak.
Bu zamana kadar yapılan tüm exploitlerin adresleri elimizde, listeli şekilde mevcut.
Magic pop konusundaki bilgilendirmen ve değerli yorumların için teşekkür ederim. @zenenet , senide ayrıaa tebrik ederim benimde gönlüm EC SRO'dan yana fakat ,çok eskiye gitmek değil biraz ileriye gitmeye karar verdim.
Ben hobi olsun, hemde class yapısını öğrenmek için ecsro ile uğraşıyorum şuan. ECSRO dan sıkıldığım zaman bende csro-r düşünüyordum ama sonrada bakınca csro-r fazla uğraştıracağı için v274 bakarım diye düşünmüştüm. Ama challenge istiyorsan csro-r iyidir. Bu arada hanami ekibinin dosyalarını sızdırmışlardı , devkit ve gs addon source yoktu ama database kısmı onun temizdi. Ne kadar etik olur onu kullanmak bilmiyorum ama sonuçta hazır olanı internette geziyorken en baştan başlamak manasız olur. Hanami ekibi sonradan rigid dosyalarına dönmüştü, tam anlamı ile hazır bir server değil tabi.

Thread owner
Yok yok başarılı buldum böyle devam etmelisin , bende bu konuda hakkında uzun uzun düşündüm ama ISRO güven vermedi bir noktada kimin kime bakacağı belli onun için sonuna kadar gideceğim bakalım neler göreceğiz.

Ben hobi olsun, hemde class yapısını öğrenmek için ecsro ile uğraşıyorum şuan. ECSRO dan sıkıldığım zaman bende csro-r düşünüyordum ama sonrada bakınca csro-r fazla uğraştıracağı için v274 bakarım diye düşünmüştüm. Ama challenge istiyorsan csro-r iyidir. Bu arada hanami ekibinin dosyalarını sızdırmışlardı , devkit ve gs addon source yoktu ama database kısmı onun temizdi. Ne kadar etik olur onu kullanmak bilmiyorum ama sonuçta hazır olanı internette geziyorken en baştan başlamak manasız olur. Hanami ekibi sonradan rigid dosyalarına dönmüştü, tam anlamı ile hazır bir server değil tabi.
Hanami ekibinde Event Manager/Supporterlardan biriyim ama yıllardır Hanami ekibinin CSRO-R için yaptığı şeylerden haberdarım ve oyunu baştan 124 levela kadar elle tek tek test etme imkanımda oldu. CSRO-R öyle bir sürüm ki burada bug olması imkansız dediğiniz yerden bir şey çıkar ne yazık ki. Sızdırılan Hanami CSRO-R dosyaları tamamen fixli değildir halen bizim görmediğimiz bir çok hata mevcut olduğunu düşünüyorum çünkü ISRO-R ile açılan Hanami sürümünde bile 200 - 300 kişinin testlerinden sonra o kadar hata meydana çıktı ki anlatamam ondan dolayı o dosyaları bir çok kişi denemeden/test etmeden belirli bir şey demek mümkün değildir. @iMonarch Ozan hocamın CSRO-R tarafına olan ilgisini telefondan birebir olarak konuşmuştum güzel bir gayretle çok güzel yerlere gelinebilir şimdiden başarılar dilerim :)

v274 or Csro-R or RIGID files are same. except there is no new pet2 system in V274, but not everyone like it, and we can make a system like new pet2 system. and v274 and csro-r version are more simple than rigid for new GM. and the truth is as u like u can add there features in V188 too. so there is no too much differences.

Thread owner
C-SRO’ya kıyasla VSRO 274 Files hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt