vSRO Çözüldü C10 Hatası.

alpon5500

.
Muhafız 1 Mesaj
Thread owner
C10 Hatasının çözümünü bilen varmı?

#Mod tarafından düzenlendi! Lütfen konunuzu dikkatli ve anlaşılır şekilde oluşturun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Thread owner
3253

bu hata veriyor galiba

Oyla 0
merhabalar sorununuzla ilgilenebilmemiz adına daha detaylı bilgi vermeniz gerekmekte
hangi işlemi yaptıktan sonra bu hatayı almaya başladınız ?

Oyla 0
C10 Hatası bildiğim kadarıyla loader ile çift sro_client açmaktan kaynaklanıyor. Bunun çözümünü C:\ diskinde yüklü olan oyununuzu D:\ diskine'de kurunuz veya bütün sro exelerini kapatıp tekrardan giriş yapmayı deneyiniz hata devam ediyorsa. Özel sohbetten anydesk atın bakalım çözüm yaratabilecekmiyiz. @alpon5500

Oyla 0
C10 Hatasının çözümünü bilen varmı?

#Mod tarafından düzenlendi! Lütfen konunuzu dikkatli ve anlaşılır şekilde oluşturun.
VSro ise eğer SRO_VT_SHARD ta _Char kısmını temizlemişindir veya herhangi bir tabloda bişeyler silmişinizdir temizlemişsinizdir ondan kaynaklanıyor olabilir , VSRO DB TEMİZLEME QUARRY İle SRO_VT_ACCOUNT u SRO_VT_LOG u SRO_VT_SHARD ı temizle düzelir yüksek ihtimal

Oyla 0
C10 Hatası bildiğim kadarıyla loader ile çift sro_client açmaktan kaynaklanıyor. Bunun çözümünü C:\ diskinde yüklü olan oyununuzu D:\ diskine'de kurunuz veya bütün sro exelerini kapatıp tekrardan giriş yapmayı deneyiniz hata devam ediyorsa. Özel sohbetten anydesk atın bakalım çözüm yaratabilecekmiyiz. @alpon5500
sa reis bu hatayı ben de alıyorum da
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sa reis bu hatayı ben de alıyorum da
müsaitsen bakabilir misin

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar