vSRO Çözüldü can't find tactics!! Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan resone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

resone

.
Aktiflik: 8%
Lord 1 Mesaj
Thread owner
Merhaba, Arabia Unique'leri atak yaparken karşılaştığım bir sorun. Gözlemlediğim kadarıyla herhangi bir Arabia Unique'i elite spawn skill'ini kullanınca gameserver bu hatayı 4-5 defa veriyor. Crash ya da hataya sebebiyet vermiyor fakat, ileride bir sorun olur mu bilmediğim için size de sormak istedim.

Arabia RefSkill Satırı:

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

456987.webp

Thread owner
Çok teşekkür ederim abim. Sorunun kaynağı Elite spawn Skill'lerindeymiş. Önce Unique'in spawn skill'lerini Tab_RefAISkill'e ekleyerek çözmeyi denedim. GS hata vermeyi bıraktı fakat spawn edeceği moblar benim db'de olmadığı için, Unique %50 HP'ye düşünce kayboluyordu. Bu sebeple RefSkill tablosunda Elite Spawn Skill'lerinde bulunan Param'ları 0 yaparak çözdüm. Yardımın için çok teşekkür ederim

Oyla 0
Çok teşekkür ederim abim. Sorunun kaynağı Elite spawn Skill'lerindeymiş. Önce Unique'in spawn skill'lerini Tab_RefAISkill'e ekleyerek çözmeyi denedim. GS hata vermeyi bıraktı fakat spawn edeceği moblar benim db'de olmadığı için, Unique %50 HP'ye düşünce kayboluyordu. Bu sebeple RefSkill tablosunda Elite Spawn Skill'lerinde bulunan Param'ları 0 yaparak çözdüm. Yardımın için çok teşekkür ederim
Geri dönüşünüz için teşekkür ederiz @iMonarch Ozan hocam cevabınızı çözüm olarak işaretledim bilginize :)

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt