Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü char icon scroll
- Konuyu Başlatan Atech
- Başlangıç tarihi
Benim attığım örnek anlatım konusu hocam sizdeki farklı sistemdir sistem şöyle yürüyor panele ikonları ikon yolu ile eklersiniz daha sonra eklediğiniz ikonları veritabanında o id ler ile tanımlarsınız gerekli ikon prosedürünğ oluşturup eklediğiniz item id si ile ordaki ikon id sini kullanıp chara verirsinizevet [MaxiGuard_Features] > _RefCharacterIcon bu tabloyu soruyor olmalısınız ama yok muhtemelen başka bir yere bağlı sanırım olabilir mi?
[MaxiGuard_Features] veritabanı da yok
Size tavsiyem anlatımı tekrar kendiniz sıfırdan yapınız
Oyla
0
- Özel Başlık (Postbit)
- Silkroad Online
Oyla
0
Başka bağlantılı olduğu kısım var mı bilemedim varsa eğer onları da atabilirimNasıl bir sistem kurulu olduğunu tam olarak söylemen lazım ki yol gösterelim
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Oyla
0
Maxiguardın Kendi tablo ve prosedürlerinden sonradan eklenen sorguları temizleyiniz RefObjCommon ikon İtemlerini yeni yapacağınız sistemde kullanabilirsiniz Maxiguard_Featuers veritabanı zorunlu değildirBaşka bağlantılı olduğu kısım var mı bilemedim varsa eğer onları da atabilirim
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Oyla
0
hepsini AS tan sonrasını temizliyorum öyle mi yani tam anlamadımMaxiguardın Kendi tablo ve prosedürlerinden sonradan eklenen sorguları temizleyiniz RefObjCommon ikon İtemlerini yeni yapacağınız sistemde kullanabilirsiniz Maxiguard_Featuers veritabanı zorunlu değildir
Oyla
0
Hocam siz öncelikle verdiğim konu üzerinden kurulum yapın eski sistemi anyden beraber temizlerizhepsini AS tan sonrasını temizliyorum öyle mi yani tam anlamadım![]()
Oyla
0
İcon Manager aktif olmasına rağmen oyun içerisinde menüde icon manager gözükmüyorHocam siz öncelikle verdiğim konu üzerinden kurulum yapın eski sistemi anyden beraber temizleriz![]()
Grant Name
Title Manager
Dynamic Ranking
Unique Ranking
Event Schedule
Event Register
Achievement
Oyla
0
Oyun içerisinden resim atarmısın menü kısmından
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Panele restart attın ve gerekli maxiguard client taraflı tüm dosyaları eksizsiz geçirdin die umuyorumOyun içerisinden resim atarmısın menü kısmından
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)