vSRO Çözüldü char icon scroll

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atech

.
.
Aktiflik: 4%
100 mesaj
Thread owner
merhaba oyunda
1752767104774.png
character icon scroll ekli sağ tık kullan yapıyorum ama hiç bir tepki vermiyor
SRO_VT_LOG
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

SRO_VT_MARS
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

evet [MaxiGuard_Features] > _RefCharacterIcon bu tabloyu soruyor olmalısınız ama yok muhtemelen başka bir yere bağlı sanırım olabilir mi?
[MaxiGuard_Features] veritabanı da yok
Benim attığım örnek anlatım konusu hocam sizdeki farklı sistemdir sistem şöyle yürüyor panele ikonları ikon yolu ile eklersiniz daha sonra eklediğiniz ikonları veritabanında o id ler ile tanımlarsınız gerekli ikon prosedürünğ oluşturup eklediğiniz item id si ile ordaki ikon id sini kullanıp chara verirsiniz

Size tavsiyem anlatımı tekrar kendiniz sıfırdan yapınız

Oyla 0
Oyla 0
Thread owner
@Thor şimdi bu bendeki icon verilerini sorunsuz nasıl iptal edebilirim kalabalık yapmasın sisteme sıkıntı yaratmasın ki senin iletmiş olduğun konuya göre yapmayı düşünüyorum

Oyla 0
@Thor şimdi bu bendeki icon verilerini sorunsuz nasıl iptal edebilirim kalabalık yapmasın sisteme sıkıntı yaratmasın ki senin iletmiş olduğun konuya göre yapmayı düşünüyorum
Nasıl bir sistem kurulu olduğunu tam olarak söylemen lazım ki yol gösterelim

Oyla 0
Başka bağlantılı olduğu kısım var mı bilemedim varsa eğer onları da atabilirim

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Maxiguardın Kendi tablo ve prosedürlerinden sonradan eklenen sorguları temizleyiniz RefObjCommon ikon İtemlerini yeni yapacağınız sistemde kullanabilirsiniz Maxiguard_Featuers veritabanı zorunlu değildir

Oyla 0
Thread owner
Maxiguardın Kendi tablo ve prosedürlerinden sonradan eklenen sorguları temizleyiniz RefObjCommon ikon İtemlerini yeni yapacağınız sistemde kullanabilirsiniz Maxiguard_Featuers veritabanı zorunlu değildir
hepsini AS tan sonrasını temizliyorum öyle mi yani tam anlamadım :)

Oyla 0
Thread owner
Hocam siz öncelikle verdiğim konu üzerinden kurulum yapın eski sistemi anyden beraber temizleriz :)
İcon Manager aktif olmasına rağmen oyun içerisinde menüde icon manager gözükmüyor :) Menünün sıralaması şu şekilde
Grant Name
Title Manager
Dynamic Ranking
Unique Ranking
Event Schedule
Event Register
Achievement

1752855915278.png

Oyla 0
İcon Manager aktif olmasına rağmen oyun içerisinde menüde icon manager gözükmüyor :) Menünün sıralaması şu şekilde
Grant Name
Title Manager
Dynamic Ranking
Unique Ranking
Event Schedule
Event Register
Achievement

1752855915278.png
Oyun içerisinden resim atarmısın menü kısmından
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Oyun içerisinden resim atarmısın menü kısmından
Panele restart attın ve gerekli maxiguard client taraflı tüm dosyaları eksizsiz geçirdin die umuyorum

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt