vSRO Çözüldü Çoklu GS bölge paylaşımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zohan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zohan

.
Aktiflik: 6%
Muhafız 250 mesaj
Thread owner
Çok gameserver kullanımında _RefRegionBindAssocServer bölge paylaşımı nasıl olmalı ?

objelerin (mobların) olabildiğince eşit dağıtılması önemli, çok kişinin kastığı bölgelerin tek başına bir gs'de olması önemli... mesela oyunun çoğu slotları samarkand ve constantinople'da diyelim samarkand ve const. kendi ayrı gslerinde olması sağlıklı olur... 5+ gs kullanılacaksa bir gs sadece event mapleri için verilebilir kalabalık eventlerin rahat çalışabilmesi için. Am/Ca aynı gs'de olmalı yoksa köprüden geçilmez teleport eklenmesi gerekir.
Son olarak kale bölgeleri (FORT_HT_AREA vs) şehirlerle aynı gsde olmalı yoksa hata verir açılmaz. Genel hatlarıyla bu şekilde

Oyla 1
Thread owner
objelerin (mobların) olabildiğince eşit dağıtılması önemli, çok kişinin kastığı bölgelerin tek başına bir gs'de olması önemli... mesela oyunun çoğu slotları samarkand ve constantinople'da diyelim samarkand ve const. kendi ayrı gslerinde olması sağlıklı olur... 5+ gs kullanılacaksa bir gs sadece event mapleri için verilebilir kalabalık eventlerin rahat çalışabilmesi için. Am/Ca aynı gs'de olmalı yoksa köprüden geçilmez teleport eklenmesi gerekir.
Son olarak kale bölgeleri (FORT_HT_AREA vs) şehirlerle aynı gsde olmalı yoksa hata verir açılmaz. Genel hatlarıyla bu şekilde
3x gameserver var şuan ama gameserver yüklendikten sonra objecount(gameserverdeki ismi yanlış olabilir şuan hatırlayamadım) 15k diğerinde 5k diğerinde 1k gözüküyor benim ama tüm bölgeler açık bu değerler normal değil tüm bölgelere de gidebiliyorum. Tek GS edit aşamasında yetmediği için 3x yaptım

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt