vSRO Paylaşım Cracked AGN Bot V26 [AGN Bot Crack] Auto PVP Botu

Yanılmıyorsam bu bot için sadece sınırsız 1 pc limit için 100 tl gibi bişeyler okumuştum çok zaman önce.
İçerisinde hwidler var zaten ordan tanımlandı sınırsız olarak kullanabilirsin :) Şifresiz olarak paylaştım exe dosyasını :)

3756

Güzel program elinize sağlık giriş yapamadım clientten kısaca anlatırmısınız acaba
öncelikle 1 adet pk2 extractor lazım
pk2 extractor açıyoruz gireceğimiz serverin Media.pk2 dosyasını extract ediyoruz içinde ne varsa çıkartıyoruz ardından
AGNOTOBOT_v26\Media\ buraya içinde ne varsa atıyoruz
Örnek bir media.pk2 içeriği
3757

Ardından Programı açıp giriş yapıyoruz client seçip taramasını bekliyoruz taradıktan sonra programı kapatıp tekrar açıp girip oynuyoruz ?

mediaları çıkarttığıma rağmen please select server yazısında kalıyor serverı gormuyor
Programı açınca Client seç diyince biraz donacak belirli ayarları yapacak Programda kayıtlar kısmına gelirsene ayarları görürsün neler yaptığını
kayıt tamamlandıktan sonra programı kapatıp tekrar açınca 1-2 dk bekle böyle yüklenecek

3759

Böyle ip bilgilerin gelecek oraya

3758

Programın Çalıştığına dair görüntü

3760

öncelikle 1 adet pk2 extractor lazım
pk2 extractor açıyoruz gireceğimiz serverin Media.pk2 dosyasını extract ediyoruz içinde ne varsa çıkartıyoruz ardından
AGNOTOBOT_v26\Media\ buraya içinde ne varsa atıyoruz
Örnek bir media.pk2 içeriği
3757
Ardından Programı açıp giriş yapıyoruz client seçip taramasını bekliyoruz taradıktan sonra programı kapatıp tekrar açıp girip oynuyoruz ?
Çok sağolun sorunsuz çalışıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt