Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana yardım edermisin lütfen Hatam su agn botu indirip kurdum fakat tıklıyorum uygulama ara yüzü gelmiyor ama aşada duruyor fareyle acma icin üstüne getiriyom direk kayboluyor bana yardım edermsin lütfen be
Arkadaşlar Agn botum çalışıyor fakat yalnızca 1 char açabiliyorum yani botu Yeni klosörede çıkarıyorum yeni klasör 1 yeni klasör 2 diye 2 tane klasöre 2 farklı bot çıkarıyorum ama 2. Bot ile chara giremiyorum edx loader ile gir diyor öyle yaptığımdada açıyor 2. Charı ama bu sefer bot ile başlatmış saymıyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Arkadaşlar Agn botum çalışıyor fakat yalnızca 1 char açabiliyorum yani botu Yeni klosörede çıkarıyorum yeni klasör 1 yeni klasör 2 diye 2 tane klasöre 2 farklı bot çıkarıyorum ama 2. Bot ile chara giremiyorum edx loader ile gir diyor öyle yaptığımdada açıyor 2. Charı ama bu sefer bot ile başlatmış saymıyor
Bana bi yazabilir misiniz acaba
vSRO.ORG; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur.
Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. İletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.