vSRO Çözüldü CTF EXP RATE AYARLAMA

bsilkroad

.
.
Aktiflik: 4%
1 Mesaj
Web sitesi
www.old-bsilkroad.com
Thread owner
MERHABA 1X SUNUCUM İÇİN CTF DEKİ MOBLARIN EXP RATESİNİ ARTTIRMAK İSTİYORUM FAKAT Bİ ÇÖZÜM YOLU BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ VARSA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM YAPMAK İSTEDİĞİMİ KISACA ANLATIYORUM

ÖRNEK 20 LW KARAKTER SLOTUNDA SAATTE 5EXP ALIYORSA CTF GİRDİĞİNDE 15DK DA 1 SAATTE ALACAĞI EXP ALSIN İSTİYORUM BU BİRAZ AŞIRI HESAP İSTİYOR FARKINDAYIM FAKAT KENDİMCE ÇÖZÜM BULAMADIM

İYİ FORMLAR

Çözüm
CTF'de ki mob levelleri 25,45,60,85 şeklinde gidiyor. (Levelleri değişken olabilir.)

İstediğiniz şekilde şu saatte şu kadar exp alsın mantığını ayarlamak çok zor, bunu siz kendinize göre belirlemeniz gerekli.

Mob exp ratesini ise ilgili CTF moblarının _RefObjChar tablosunda ki GiveToEXP sütunundan ayarlayabilirsiniz.

CTF moblarının kodları ise MOB_EV olarak başlar. Commondan mobları bulun, Linkleri ile birlikte _RefObjChar tablosunda ki ID eşleşmesinden Exp değerlerine bakıp istediğiniz şekilde güncelleyebilirsiniz.
CTF'de ki mob levelleri 25,45,60,85 şeklinde gidiyor. (Levelleri değişken olabilir.)

İstediğiniz şekilde şu saatte şu kadar exp alsın mantığını ayarlamak çok zor, bunu siz kendinize göre belirlemeniz gerekli.

Mob exp ratesini ise ilgili CTF moblarının _RefObjChar tablosunda ki GiveToEXP sütunundan ayarlayabilirsiniz.

CTF moblarının kodları ise MOB_EV olarak başlar. Commondan mobları bulun, Linkleri ile birlikte _RefObjChar tablosunda ki ID eşleşmesinden Exp değerlerine bakıp istediğiniz şekilde güncelleyebilirsiniz.

Oyla 0
Çözüm
Thread owner

sorun çözülmüştür verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim <3 anlattığınız gibi yapıp gameserver restart ile istediğim şekilde ayarladım

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar