thanksFriends, in this section I will give you information on how to set Capture the Flag (CTF) registration and battle start times as you wish. You can do this easily by following the directions.
Log in to your server, open your server, go to SMC.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Subject: Quote. (Because the explanation is good) I wanted to share.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürlerArkadaşlar bu konumda sizlere Capture the Flag ( CTF ) kayıt ve savaş başlama saatlerini nasıl isteğinize göre ayarlayabileceğiniz konusunda bilgi vereceğim. Yönlendirmeleri takip ederek basit bir şekilde bu işlemi yapabilirsiniz.
Sunucunuza girip serverınızı açın, SMC'ye gelin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Konu;Alıntıdır. (Açıklama Güzel Olduğu İçin) Paylaşmak İstedim.
Thanks for sharingFriends, in this post, I'll explain how you can customize your Capture the Flag (CTF) registration and battle start times. You can easily do this by following the instructions.
Log in to your server, open it, and go to SMC.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Subject; Quote. (Because the explanation is good) I wanted to share.
eline sağlıkArkadaşlar bu konumda sizlere Capture the Flag ( CTF ) kayıt ve savaş başlama saatlerini nasıl isteğinize göre ayarlayabileceğiniz konusunda bilgi vereceğim. Yönlendirmeleri takip ederek basit bir şekilde bu işlemi yapabilirsiniz.
TŞK EDERİMArkadaşlar bu konumda sizlere Capture the Flag ( CTF ) kayıt ve savaş başlama saatlerini nasıl isteğinize göre ayarlayabileceğiniz konusunda bilgi vereceğim. Yönlendirmeleri takip ederek basit bir şekilde bu işlemi yapabilirsiniz.
Eline saglikArkadaşlar bu konumda sizlere Capture the Flag ( CTF ) kayıt ve savaş başlama saatlerini nasıl isteğinize göre ayarlayabileceğiniz konusunda bilgi vereceğim. Yönlendirmeleri takip ederek basit bir şekilde bu işlemi yapabilirsiniz.