vSRO Yardım Devkit Geliştirme

Yunus Aktas

.
Aktiflik: 1%
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar son 8 aydır edit işleri öğrenmeye çalışıyorum database editi ile başladım oyun editlemeye sağolsun vsro sayesinde databse edit için her şey konular arasında var o yüzden zorlanmadan bugsuz editlenmiş bir database nasıl yapılır az çok biliyorum. Daha sonra maxigaurdın wep paneli ile edit muhabbetini gördüm onuda araştırıdım ve kendi arayüz tasarımlarımı yaapbilir duruma geldim sonra .dll ile oyun içine yeni özellikler eklendiğini gördüm devkit ile bunu öğrenmek istiyorum silk stal olsun yada kendi macro sistemim gibi gelişmek istiyorum ama nereden nasıl başlciam bilmiyorum yazılım konusudna sıkıntım yok bana neler önerebilrisiniz neredne öğrenebilirm . (Öğrenirken o kadar çok yorum attım bot sanılıp ban bile yedim :D)

İyi günler hocam, tam olarak aynı süreçten geçiyoruz. Sonunda benimle aynı süreçten geçen birini bulabildiğim için çok mutluyum :D

Daha dün Devkit'i derleyip incelemeye/öğrenmeye başlamıştım.

Kurulum için gerekli açıklamalara ve kaynaklara yukarıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Florian'ın devkit'i gayet iyi çalışıyor. Yalnız, Maxiguard kurulu Client'lerde imgui çalışmıyor çünkü Maxiguard dll'inde imgui default olarak off olduğu için görüntülenemiyor. Bu sebeple temiz bir client'e dll'i atarsanız imgui'ye de erişim sağlayabilirsiniz.

Henüz devkit ile ilgili hiçbir bilgim yok, yavaş yavaş ben de öğrenmeye çalışacağım

Oyla 0
Thread owner
İyi günler hocam, tam olarak aynı süreçten geçiyoruz. Sonunda benimle aynı süreçten geçen birini bulabildiğim için çok mutluyum :D

Daha dün Devkit'i derleyip incelemeye/öğrenmeye başlamıştım.

Kurulum için gerekli açıklamalara ve kaynaklara yukarıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Florian'ın devkit'i gayet iyi çalışıyor. Yalnız, Maxiguard kurulu Client'lerde imgui çalışmıyor çünkü Maxiguard dll'inde imgui default olarak off olduğu için görüntülenemiyor. Bu sebeple temiz bir client'e dll'i atarsanız imgui'ye de erişim sağlayabilirsiniz.

Henüz devkit ile ilgili hiçbir bilgim yok, yavaş yavaş ben de öğrenmeye çalışacağım
Teşekkürler Hocam. Maxigaurd kurulu dllerden çalıştırmak için yapılan işlemler vardı diye okumutşum bir yerlerde

Oyla 0
Teşekkürler Hocam. Maxigaurd kurulu dllerden çalıştırmak için yapılan işlemler vardı diye okumutşum bir yerlerde
Maxiguard kurulu oyunlarda direkt florianın devkitini enjekte edebilirsin ama üst üste binmemesi gerekiyor o konuda da sarkolata ile iletişime geçmen daha sağlıklı olur. Macro bot için bende uğraşıyorum 1.5 ayda skill sayfasına geldim 😂

Oyla 0
Thread owner
Maxiguard kurulu oyunlarda direkt florianın devkitini enjekte edebilirsin ama üst üste binmemesi gerekiyor o konuda da sarkolata ile iletişime geçmen daha sağlıklı olur. Macro bot için bende uğraşıyorum 1.5 ayda skill sayfasına geldim 😂
Büyük ilerleme yapılmış bence :D eline koluna sağlık

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar