Kolay gelsin beyler, şimdi sorun basit ama içinden cıkamadım ,
fotodaki gibi region girince 2-3 saniye cıkan bu yazıları cıkaramadım bi türlü , RegionCode ekli , textzonename ekli dungeon yaptıgım için mi anlayamadım ama bunu çözemedim başka bi yeri mi düzeltmem gerekiyor bilen varmı ?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Dungeon Girişteki Yazılar Gelmiyor Bölge İnfosu
- Konuyu Başlatan Xaint
- Başlangıç tarihi
Çözüm
.Dof dosyasındaki Room names ile regioncode.txt yazıdıgın karşılaştır ve Region ID lerini textzonename kontrol edersen mutlaka burada atlamışındır. Sanirim yapmak isdediginiz bu!
Dungeon Girişinde Noticeden mi bahsediyorsun yoksa Bölgenin ismi mi
Bölge İsmi ise regioncode ve textzonename düzenlemen yeterli
Notice Diyorsan Trigger ile bağlaman gerekir
Oyla
0
Bu sorunu çözdüm secret room idsi ile çakıştıgı için çalışmıyormuş teşekkürler.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Notice triggerları ile ilgili bir problem var , normalde odadaki mobları kesince bür üst odaya gitmesi için yönlendiren bi notify ekledim hiveıdli moblar ölünce aktif oluyor sorun yok ama ben 5 mob spawn ediyorum odaya fakat 3. mobu kesince notifyı aktif ediyor trigger diger 2 mob ölmeden atıyor direk mesajı onu nasıl düzenleyebilirim?Dungeon Girişinde Noticeden mi bahsediyorsun yoksa Bölgenin ismi mi
Bölge İsmi ise regioncode ve textzonename düzenlemen yeterli
Notice Diyorsan Trigger ile bağlaman gerekir
Oyla
0
Bir Hive öldürüldüğünde, her Nest'in tek tek spawn olması gerekir. Örneğin:Bu sorunu çözdüm secret room idsi ile çakıştıgı için çalışmıyormuş teşekkürler.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Notice triggerları ile ilgili bir problem var , normalde odadaki mobları kesince bür üst odaya gitmesi için yönlendiren bi notify ekledim hiveıdli moblar ölünce aktif oluyor sorun yok ama ben 5 mob spawn ediyorum odaya fakat 3. mobu kesince notifyı aktif ediyor trigger diger 2 mob ölmeden atıyor direk mesajı onu nasıl düzenleyebilirim?
- HiveKillID = 100 olduğunda, 150 numaralı Nest spawn olur.
- Spawn olan yaratığın HiveID değeri 101 olarak belirlenir.
- HiveID = 101 olan yaratık öldürüldüğünde, bir Notice tetiklenir.
Oyla
0
böyle olma şansının olmadığını düşünüyorum çünkü o oda koordinatlarına tek hiveıd mobları ekledim direk 5 li olarak spawn oluyor iki ekleme yapmadım yani tek satır ekledimBir Hive öldürüldüğünde, her Nest'in tek tek spawn olması gerekir. Örneğin:
Anladığım kadarıyla 2 Tür NestID li yaratık doğuyor yani 3 yaratık ayrı bir ID 2 yaratık ayrı bir ıd ye sahib
- HiveKillID = 100 olduğunda, 150 numaralı Nest spawn olur.
- Spawn olan yaratığın HiveID değeri 101 olarak belirlenir.
- HiveID = 101 olan yaratık öldürüldüğünde, bir Notice tetiklenir.
Oyla
0
O vakit şöyle sana örnek vereyimböyle olma şansının olmadığını düşünüyorum çünkü o oda koordinatlarına tek hiveıd mobları ekledim direk 5 li olarak spawn oluyor iki ekleme yapmadım yani tek satır ekledim
Başlangıçta 1907 Hive ID spawmn olmuş şekilde giriyorsun
ardından
1907 ID li yaratığı kesiyorsun
| 1 | 850 | TRIGGER_CONDITION_MONSTER_HIVE_KILL_FROZEN_DUNGOEN_01 | HIVE_MONSTER_SELECT | 1907 | INT32 |
ardından
42617
yaratık spawn oluyor POS_STRUCTURE_ARABIA_TOWER_01 kapı açılıyor UIIT_MGS_GOD_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOOR mesaj gönderiliyor
| 1 | 5054 | TRIGGER_ACTION_MONSTER_ACTIVE_NEST_FROZEN_DUNGOEN_01 | NEST_MONSTER_SELECT | 42617 | INT32 |
| 1 | 5055 | TRIGGER_ACTION_SWITCH_EVENTZONE_FROZEN_DUNGOEN_01 | EVENT_ZONE_SELECT | POS_STRUCTURE_ARABIA_TOWER_01 | STRING |
| 1 | 5056 | TRIGGER_ACTION_SWITCH_EVENTZONE_FROZEN_DUNGOEN_01 | ON_OFF_SWITCH | ON | STRING |
| 1 | 5057 | TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01 | STRING_INPUT | UIIT_MGS_GOD_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOOR | STRING |
| 1 | 5058 | TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01 | TARGET_PLAYER_INS_SELECT | TARGET_PLAYER_ALL | STRING |
| 1 | 5059 | TRIGGER_ACTION_MESSAGE_SYSTEM_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01 | STRING_INPUT | UIIT_MGS_GOD_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOOR | STRING |
| 1 | 5060 | TRIGGER_ACTION_MESSAGE_SYSTEM_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01 | TARGET_PLAYER_INS_SELECT | TARGET_PLAYER_ALL | STRING |
Sonrasında böyle böyle gidiyor
Oyla
0
işte bende kapı yokO vakit şöyle sana örnek vereyim
Başlangıçta 1907 Hive ID spawmn olmuş şekilde giriyorsun
ardından
1907 ID li yaratığı kesiyorsun
1 850 TRIGGER_CONDITION_MONSTER_HIVE_KILL_FROZEN_DUNGOEN_01 HIVE_MONSTER_SELECT 1907 INT32
ardından
42617
yaratık spawn oluyor POS_STRUCTURE_ARABIA_TOWER_01 kapı açılıyor UIIT_MGS_GOD_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOOR mesaj gönderiliyor
1 5054 TRIGGER_ACTION_MONSTER_ACTIVE_NEST_FROZEN_DUNGOEN_01 NEST_MONSTER_SELECT 42617 INT32 1 5055 TRIGGER_ACTION_SWITCH_EVENTZONE_FROZEN_DUNGOEN_01 EVENT_ZONE_SELECT POS_STRUCTURE_ARABIA_TOWER_01 STRING 1 5056 TRIGGER_ACTION_SWITCH_EVENTZONE_FROZEN_DUNGOEN_01 ON_OFF_SWITCH ON STRING 1 5057 TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01 STRING_INPUT UIIT_MGS_GOD_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOOR STRING 1 5058 TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01 TARGET_PLAYER_INS_SELECT TARGET_PLAYER_ALL STRING 1 5059 TRIGGER_ACTION_MESSAGE_SYSTEM_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01 STRING_INPUT UIIT_MGS_GOD_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOOR STRING 1 5060 TRIGGER_ACTION_MESSAGE_SYSTEM_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01 TARGET_PLAYER_INS_SELECT TARGET_PLAYER_ALL STRING
Sonrasında böyle böyle gidiyor
Oyla
0
Yeniden bak Basit bir şey gözden kaçırıyorsun .
sadece bu iksisi yok sende
sadece bu iksisi yok sende
| 1 | 5055 | TRIGGER_ACTION_SWITCH_EVENTZONE_FROZEN_DUNGOEN_01 | EVENT_ZONE_SELECT | POS_STRUCTURE_ARABIA_TOWER_01 | STRING |
| 1 | 5056 | TRIGGER_ACTION_SWITCH_EVENTZONE_FROZEN_DUNGOEN_01 | ON_OFF_SWITCH | ON | STRING |
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)