Arkadaşlar her türlü trigger ayarı yaptım dungeon sorunsuz sırayla spawnını da yapıyor , süresi olsun , pt üyesi yanına cekme olsun cok iyi ama trigger category sıralamasınıda yapmama ragmen , ben ilk kattaki HiveID'li mobları kesince oyuncuyu 2. kata yönlendiren bir notify yazısı cıksın istiyorum onuda ayarladım fakat problem şu : 5 mob ekledim ilk odaya 3. mob kesilince yazı geliyor ben istiyorum ki son mobtan sonra yazı cıksın , değiştirdim 4 moba düşürdüm bu kez 2 mob kesilince yazı cıkıyor bunun sebebini bilen varmıdır ? denemediğim şey kalmadı
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Dungeon Notify & Notice Bilgilendirme Yazıları Hk.
- Konuyu Başlatan Xaint
- Başlangıç tarihi
Çözüm
_RefGameWorldBindTriggerCategory ve _RefTriggerCategoryBindTrigger tablosuna girdiğin RefTriggerID leri kontrol et bu (birinici yolun)
Trigger tabloları ActionParam tablosu dahilinde diğer tablolar birbirlerinden referans alarak çalışırlar.
_RefTriggerActionParam tablosuna spawn ettirdiğin Nestlerin hemen bağlantı sonuna
...
Trigger tabloları ActionParam tablosu dahilinde diğer tablolar birbirlerinden referans alarak çalışırlar.
_RefTriggerActionParam tablosuna spawn ettirdiğin Nestlerin hemen bağlantı sonuna
| 1 | 3860 | TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_BELENUS_GARDEN_03 | STRING_INPUT | UIIT_MGS_BELENUS_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOOR3 | STRING |
| 1 | 3861 | TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_BELENUS_GARDEN_03 | TARGET_PLAYER_INS_SELECT | TARGET_PLAYER_ALL | STRING |
Onunla dün uzun uzun konustuk
Oyla
0
ornek olarak boyle bi yol izleyebilirsin
TriggerAction
1 4003 14 0 TRIGGER_ACTION_MONSTER_ACTIVE_NEST_FROZEN_DUNGEON_FLOOR_01
1 4004 20 0 TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_FROZEN_DUNGEON_START_01
1 4005 21 0 TRIGGER_ACTION_MESSAGE_SYSTEM_WINDOW_FROZEN_DUNGEON_START_01
BindAction ile Trigger ID ve Action ID leri denklestirerek 1. kat moblari oldurulunce Notify ve system window da yazi cikicaktir onuda media kismindan ayarlayabilirsin
TriggerActionParam kisminda Txt uzanti ismi vs ile bagdastirarak
TriggerAction
1 4003 14 0 TRIGGER_ACTION_MONSTER_ACTIVE_NEST_FROZEN_DUNGEON_FLOOR_01
1 4004 20 0 TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_FROZEN_DUNGEON_START_01
1 4005 21 0 TRIGGER_ACTION_MESSAGE_SYSTEM_WINDOW_FROZEN_DUNGEON_START_01
BindAction ile Trigger ID ve Action ID leri denklestirerek 1. kat moblari oldurulunce Notify ve system window da yazi cikicaktir onuda media kismindan ayarlayabilirsin
TriggerActionParam kisminda Txt uzanti ismi vs ile bagdastirarak
Oyla
0
Maxiguard kullanıyorsun istediğin mobun codenamesini yazarak öldükten sonra kullanıcıya notice verdirebilirsin prosedürle biraz prosedürlerin içine bak ztn kolay yerde bulursun
Oyla
0
O sorun değil de zaten , mesele neden 3. Mobta atıyor son mobta değil deMaxiguard kullanıyorsun istediğin mobun codenamesini yazarak öldükten sonra kullanıcıya notice verdirebilirsin prosedürle biraz prosedürlerin içine bak ztn kolay yerde bulursun
Oyla
0
_RefGameWorldBindTriggerCategory ve _RefTriggerCategoryBindTrigger tablosuna girdiğin RefTriggerID leri kontrol et bu (birinici yolun)
bu özelleştirmenin devamına ;
Yeni Nesti devam ettirdiğin zaman mobları spawnlar senin işlem ise bunun tam tersi , mantığı kendin kur
Bitiş için son kodumuzda burada,
Bu kod orjinal barricade sistemi üzerine kurulmuştur.
| 1 | 3860 | TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_BELENUS_GARDEN_03 | STRING_INPUT | UIIT_MGS_BELENUS_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOOR3 | STRING |
| 1 | 3861 | TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_BELENUS_GARDEN_03 | TARGET_PLAYER_INS_SELECT | TARGET_PLAYER_ALL | STRING |
| 1 | 3862 | TRIGGER_ACTION_MESSAGE_SYSTEM_WINDOW_BELENUS_GARDEN_03 | STRING_INPUT | UIIT_MGS_BELENUS_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOOR3 | STRING |
| 1 | 3863 | TRIGGER_ACTION_MESSAGE_SYSTEM_WINDOW_BELENUS_GARDEN_03 | TARGET_PLAYER_INS_SELECT | TARGET_PLAYER_ALL | STRING |
| 1 | 3864 | TRIGGER_ACTION_SWITCH_EVENTZONE_BELENUS_GARDEN_03 | EVENT_ZONE_SELECT | POS_STRUCTURE_ARABIA_GARDEN_DOOR_03 | STRING |
| 1 | 3865 | TRIGGER_ACTION_SWITCH_EVENTZONE_BELENUS_GARDEN_03 | ON_OFF_SWITCH | ON | STRING |
| 1 | 3866 | TRIGGER_ACTION_MONSTER_ACTIVE_NEST_BELENUS_GARDEN_19 | NEST_MONSTER_SELECT | 38742 | INT32 |
| 1 | 3872 | TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_BELENUS_GARDEN_04 | STRING_INPUT | UIIT_MGS_BELENUS_TRIGGER_NOTICE_COMMON_FINISH | STRING |
Oyla
0
Çözüm
Bundan vazgeçtim benim ekledğim dungeonda kapı falanda yok herhangi bi engelde yok sadece o moblar öldüğünde üsttekileri atarken o yazı lazımdı ama ugrasmıcam vazgeçtim cok zamanımı aldı teşekkür ederim ilginize yinede._RefGameWorldBindTriggerCategory ve _RefTriggerCategoryBindTrigger tablosuna girdiğin RefTriggerID leri kontrol et bu (birinici yolun)
1 3860 TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_BELENUS_GARDEN_03 STRING_INPUT UIIT_MGS_BELENUS_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOOR3 STRING 1 3861 TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_BELENUS_GARDEN_03 TARGET_PLAYER_INS_SELECT TARGET_PLAYER_ALL STRING 1 3862 TRIGGER_ACTION_MESSAGE_SYSTEM_WINDOW_BELENUS_GARDEN_03 STRING_INPUT UIIT_MGS_BELENUS_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOOR3 STRING 1 3863 TRIGGER_ACTION_MESSAGE_SYSTEM_WINDOW_BELENUS_GARDEN_03 TARGET_PLAYER_INS_SELECT TARGET_PLAYER_ALL STRING 1 3864 TRIGGER_ACTION_SWITCH_EVENTZONE_BELENUS_GARDEN_03 EVENT_ZONE_SELECT POS_STRUCTURE_ARABIA_GARDEN_DOOR_03 STRING 1 3865 TRIGGER_ACTION_SWITCH_EVENTZONE_BELENUS_GARDEN_03 ON_OFF_SWITCH ON STRING
Yeni Nesti devam ettirdiğin zaman mobları spawnlar senin işlem ise bunun tam tersi , mantığı kendin kur
1 3866 TRIGGER_ACTION_MONSTER_ACTIVE_NEST_BELENUS_GARDEN_19 NEST_MONSTER_SELECT 38742 INT32
Bu kod orjinal barricade sistemi üzerine kurulmuştur.
1 3872 TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_BELENUS_GARDEN_04 STRING_INPUT UIIT_MGS_BELENUS_TRIGGER_NOTICE_COMMON_FINISH STRING
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
konuyu kapatabiliriz çözümü var muhtemelen ama ben yapamadım.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)