Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ecSRO Paylaşım ECSRO(JSRO) 90 CAP EU/CH
- Konuyu Başlatan Roney69
- Başlangıç tarihi
gramoraciasISRO Legend 3 a su paciente...
Nota: Amigos, usé JSROCACompleted.bak como fragmento. El juego tiene el sistema de la Academia CTF y pociones automáticas, pero estas solo funcionan con tickets. Es compatible con todas las resoluciones de pantalla y tiene modo ventana. Aún no he revisado el archivo ftw, pero es bastante bueno. No le dediqué mucho tiempo, así que lo descargué para echarle un vistazo. Podría ser un buen archivo con algo de trabajo (tiene problemas y aún falta la base de datos).
***Texto oculto: no se puede citar.***
@ créditos de CrystalCoder encontrados en un foro extranjero.
SQL 2012
Thanks
tttttttHastasına İSRO Legend 3...
Not: Arkadaşlar shard olarak JSROCACompleted.bakı kullandım. Oyunda ctf academy sistemi mevcut, auto potion mevcut ama auto potion ticketle beraber çalışıyor. Bütün ekran çözünürlükleri var, pencere modu var. Ftwye henüz bakmadım ama baya güzel bir files.Çok fazla zaman geçirmedim, fileste öyle bakmalık indirdim. Üzerinde çalışılırsa gayet güzel bir files olabilir(Sorunları vardır dbde hala eksikleri var.)
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
@credits by CrystalCoder yabancı bir forumdan bulundu.
SQL 2012
bu hangi files teşekkürlerHastasına İSRO Legend 3...
Not: Arkadaşlar shard olarak JSROCACompleted.bakı kullandım. Oyunda ctf academy sistemi mevcut, auto potion mevcut ama auto potion ticketle beraber çalışıyor. Bütün ekran çözünürlükleri var, pencere modu var. Ftwye henüz bakmadım ama baya güzel bir files.Çok fazla zaman geçirmedim, fileste öyle bakmalık indirdim. Üzerinde çalışılırsa gayet güzel bir files olabilir(Sorunları vardır dbde hala eksikleri var.)
SQL 2012
denemek istiyorum güzele benziyorHastasına İSRO Legend 3...
SQL 2012
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)