vSRO Çözüldü Eklemiş olduğum Uniqueler Attak yapmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Etotio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Etotio

.
.
Aktiflik: 5%
250 mesaj
Thread owner
Merhaba hocalarım, vSRO Paylaşım - Arabian Unique buradaki konuya göre unique eklemiştim.
vSRO Çözüldü - hiteffect\hit_2_blueblood.efp Hatası launcheri açtıktan sonra bu hatayı alıyordum ve hiteffect dosyasını başka bir oyundan alarak patch atarak çözdüm.

Sorunum şu : Eklemiş olduğum uniqueler ben yürüdüğüm de peşimden geliyorlar, durduğum zaman üstümde duruyorlar. Saldırı/Attack yapmıyorlar, neden olabilir? Bizzat konudaki gibi ekleme sağlamıştım.

Çözüm
bu linkteki uniqleri ekledim yalniz beni takip ediyolar ama saldirmiyorlar
ne yapmam gerekir yardim edermisin 2 gundur ugrasiyorum
skill tanımla ve skilleffect.txt düzenle
Skil efekt textini bir kontrol et tab sorunu var mı ? Boşluk olmaması lazim

Oyla 0
Thread owner
Skil efekt textini bir kontrol et tab sorunu var mı ? Boşluk olmaması lazim
@Thor skilleffect.txt dosyasını bu konuya göre düzenlediğim zaman ne kadar vurduğu gözükmüyor ama zehir filan işliyor. vSRO Paylaşım - Arabian Unique
vSRO Paylaşım - vSRO | Arabian Expansion (Map-Mob-NPC) Full Fixed and Limitless Link bu konuya göre skilleffect.txt dosyasını düzenlediğim zaman Karkadann da hiç sorun yok.
Khulood 'da tüm skiller görünüyor sadece yere vurduğu zaman ne kadar attack vurduğu gözükmüyor.
Kidemonas 'ta ise bazı attacklar görünüyor ne kadar vurduğu gözüküyor ama bazen tam saldırırken Unique ortadan yok oluyor. Veritabanı kısımlarını atsam bir bakabilir misiniz?

RefObjCommon
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

RefObjChar
SQL:

RefSkill
SQL:

Oyla 0
@Thor skilleffect.txt dosyasını bu konuya göre düzenlediğim zaman ne kadar vurduğu gözükmüyor ama zehir filan işliyor. vSRO Paylaşım - Arabian Unique
vSRO Paylaşım - vSRO | Arabian Expansion (Map-Mob-NPC) Full Fixed and Limitless Link bu konuya göre skilleffect.txt dosyasını düzenlediğim zaman Karkadann da hiç sorun yok.
Khulood 'da tüm skiller görünüyor sadece yere vurduğu zaman ne kadar attack vurduğu gözükmüyor.
Kidemonas 'ta ise bazı attacklar görünüyor ne kadar vurduğu gözüküyor ama bazen tam saldırırken Unique ortadan yok oluyor. Veritabanı kısımlarını atsam bir bakabilir misiniz?

RefObjCommon
SQL:

RefObjChar
SQL:

RefSkill
SQL:
Clean databaseyimi ekleme yapıyorsun kaybolması bu verilerden değil

Oyla 0
Thread owner
Clean databaseyimi ekleme yapıyorsun kaybolması bu verilerden değil
Clean hocam skilleffect.txt dosyasını yukarıda belirttiğim gibi değiştiriyorum birisinde hiç ne kadar vurduğu gözükmüyor birisinde de khulood ve kidemonasta sıkıntı oluyor acaba mümkünse bana skilleffect.txt dosyası paylaşabilir misiniz ona göre düzenlesem

Oyla 0
Clean hocam skilleffect.txt dosyasını yukarıda belirttiğim gibi değiştiriyorum birisinde hiç ne kadar vurduğu gözükmüyor birisinde de khulood ve kidemonasta sıkıntı oluyor acaba mümkünse bana skilleffect.txt dosyası paylaşabilir misiniz ona göre düzenlesem
Eve geçinde paylaşayım

Oyla 0
Thread owner

Bu iki konunun _RefSkill paramları farklı acaba ondan kaynaklı olabilir mi ki? Ben ilk konuya göre yapmıştım.

Oyla 0

Oyla 0
Skillefect.txt de düzenlemeye dikkat

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt