vSRO Çözüldü Eternity Event Çekme hk.

betrayal

.
Aktiflik: 11%
Çırak 500 mesaj
Thread owner
Selamlar. Eternity dbsi üzerinden işime yarayacak eventleri çekmeye çalışıyorum. dosyalar içerisinde eventbot var fakat konudan bağımsız çünkü o eventbotun çalıştırdığı yanlış değilsem birisi trivia event harici diğerlerine etkisi yok demişti. Db yi inceledim eventbotla alakası olmayanlar mesela lms, lps, tower defend, madness arena vb. Lms kurulumunu yaptım sorun yok fakat madness kurulumda db kurulumunu yapıp oyunu açmaya çalıştığımda gs kapanıyor fakat direkt kapandığı için hatayı göremiyorum. Yükleme ekranında load region %90'da kalıp kapanıyor. Bazı konulara baktım Refgame_World eklendi db deki Id ayarları ona göre ayarlandı. _RefInstance_World_Region kısmında eklemeden sonra bu hatayı verdiğine eminim.
Çünkü _RefInstance_World_Region bu kısımdaki madness arena regionlarını sildiğimde gs açılıyor fakat tekrar eklediğimde load region%90 da gs kapanıyor. Daha önce böyle bir GS kapanmasına rastlamış birisi varsa yardımcı olabilir mi ?

Bildiğim kadarıyla nerelerden kaynaklanıyor bilgim dahilinde sana cevap vereyim. _RefInstance_World_Region girdin. Bu bölgeleri Default olarak ata, yani "1". Ardından Files içerisine gerekli Data eklemelerini yapman gerekiyor. Refregion eklemesini düzgün yaptığına emin ol, lakin benim bildiğim kadarıyla madness haritası orijinalde olması gerekir. Sen bu bölgeye farklı dünya ID'si atıyorsun anladığım kadarıyla ve bu bölgeye Default warp ile bir git bak. Sen _RefInstance_World_Region bu bölgeye aynı dünyadan üst üste ekleme yapmadığından emin ol. Refgame_World da kaç adet dünya var onu da buraya bildir istersen.

Oyla 0
Thread owner
Bildiğim kadarıyla nerelerden kaynaklanıyor bilgim dahilinde sana cevap vereyim. _RefInstance_World_Region girdin. Bu bölgeleri Default olarak ata, yani "1". Ardından Files içerisine gerekli Data eklemelerini yapman gerekiyor. Refregion eklemesini düzgün yaptığına emin ol, lakin benim bildiğim kadarıyla madness haritası orijinalde olması gerekir. Sen bu bölgeye farklı dünya ID'si atıyorsun anladığım kadarıyla ve bu bölgeye Default warp ile bir git bak. Sen _RefInstance_World_Region bu bölgeye aynı dünyadan üst üste ekleme yapmadığından emin ol. Refgame_World da kaç adet dünya var onu da buraya bildir istersen.
Warp ile gittiğimde sorun olmuyor hocam bölge açık zaten data isro datası direkt. Bütün mapler açık db de event içinde warpları değiştirmedim direkt hangi bölgede ne varsa warp ile gittiğimde haliyle char hareket etmiyor /addwp ile oluşturup tekrar /wp ile denediğimde sorunsuz hareket ediliyor içeride. herhangi bir map kayması vs vs de mevcut değil. Acaba regionları oyuna girip başka bölgelere kendim alsam _RefInstance_World_Region'da ki regionları değiştirsem çözüme kavuşur mu merak ediyorum onu deneyeceğim birazdan. RefgameWorld içerisine de baktığımda region hem worldId 1 olarak hemde 132 olarak ekli kendi db me baktığımda worldID 1 var ve ekstra INS_MADNESS olarak eklediğimde otomatik Id olarak 103 atıyor db den değişimini yapıyorum. Region kısmında ise WorldID 1 olarak ekli olduğu için sadece 103 olarak ekliyorum.Yani normalde sorunsuz bir şekilde gs açılıp event'e alması gerekiyor

Oyla 0
regionları farklı bir alanda çalıştıramazssan Navmesh hataları alırsın yani oradaki regionıdler navmeshler ile bir olarak çalışıyor o dediğin olamaz olmaz .Aslında hata gözünden kaçan ufak bir şeydir normal şartlarda var olan haritaya clone yaparsın world ID atarsın ardından _RefInstance_World_Region buraya regionlar ile birlikte yeni worldıd girersin ve işlem tamamlanır ..akşama kadar çözemez isen akşam bağlanır çözüme kavuştururuz

Oyla 0
Thread owner
regionları farklı bir alanda çalıştıramazssan Navmesh hataları alırsın yani oradaki regionıdler navmeshler ile bir olarak çalışıyor o dediğin olamaz olmaz .Aslında hata gözünden kaçan ufak bir şeydir normal şartlarda var olan haritaya clone yaparsın world ID atarsın ardından _RefInstance_World_Region buraya regionlar ile birlikte yeni worldıd girersin ve işlem tamamlanır ..akşama kadar çözemez isen akşam bağlanır çözüme kavuştururuz
Teşekkürler hocam deniyorum haberleşiriz tekrardan ilgilendiğin için teşekkür ederim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

regionları farklı bir alanda çalıştıramazssan Navmesh hataları alırsın yani oradaki regionıdler navmeshler ile bir olarak çalışıyor o dediğin olamaz olmaz .Aslında hata gözünden kaçan ufak bir şeydir normal şartlarda var olan haritaya clone yaparsın world ID atarsın ardından _RefInstance_World_Region buraya regionlar ile birlikte yeni worldıd girersin ve işlem tamamlanır ..akşama kadar çözemez isen akşam bağlanır çö

GameWorldID oluşturup worldregion'a ekleme yapmıştım oluşturduğum worldID ile worldregion da regionlar ekliyse ekleme yapmadan deneyeyim bir de worldID 1 olarak regionlar ekli öyle kalsın bir de öyle deneyeyim

Oyla 0
fixlemen gereken yerler var örneğin lms ve lps de yanyana 2 kişi tutup aynı anda kil alırsan nova atarsan ödülü çift verir gibi gibi bağzı yelerini fixlemen gerek eventi bi şekilde çalıştırsanda önceden bu gibi fixlemen gereken kısımlar var eğer ücreti mukabilinde destek istersen yazabilirsin

Oyla 0
Thread owner
fixlemen gereken yerler var örneğin lms ve lps de yanyana 2 kişi tutup aynı anda kil alırsan nova atarsan ödülü çift verir gibi gibi bağzı yelerini fixlemen gerek eventi bi şekilde çalıştırsanda önceden bu gibi fixlemen gereken kısımlar var eğer ücreti mukabilinde destek istersen yazabilirsin
regionlar ile alakası yok mu diyorsun yani ?

Oyla 0
Thread owner
öyle bişi demedim regionlarla işin var tabi prosedürde fixlemen gereken yerler olduğunu söyledim sadece
he tamam hocam. öyle değince dedim herhalde onunla alakalı :) Valla bütün serveri editledim magic pop olsun ekstra uniqueler olsun moblar droplar olsun. Normal bir serverda olabilecek herşeyi ekledim ve fixledim. Sadece eventlerle önceden hiç uğraşmamıştım. Şimdi onu öğrenmeye çalışıyorum. Aslında deneme yanılma yolu ile çözdüğüm çok şey oldu. Eventleri de bu şekilde öğrenmek istiyorum ücret verip serveri yaptırmak istemiyorum. Tabii en kritik yerde illaki yardım alacağım. O zaman seninle iletişime geçerim elbet

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar