Selamlar. Eternity dbsi üzerinden işime yarayacak eventleri çekmeye çalışıyorum. dosyalar içerisinde eventbot var fakat konudan bağımsız çünkü o eventbotun çalıştırdığı yanlış değilsem birisi trivia event harici diğerlerine etkisi yok demişti. Db yi inceledim eventbotla alakası olmayanlar mesela lms, lps, tower defend, madness arena vb. Lms kurulumunu yaptım sorun yok fakat madness kurulumda db kurulumunu yapıp oyunu açmaya çalıştığımda gs kapanıyor fakat direkt kapandığı için hatayı göremiyorum. Yükleme ekranında load region %90'da kalıp kapanıyor. Bazı konulara baktım Refgame_World eklendi db deki Id ayarları ona göre ayarlandı. _RefInstance_World_Region kısmında eklemeden sonra bu hatayı verdiğine eminim.
Çünkü _RefInstance_World_Region bu kısımdaki madness arena regionlarını sildiğimde gs açılıyor fakat tekrar eklediğimde load region%90 da gs kapanıyor. Daha önce böyle bir GS kapanmasına rastlamış birisi varsa yardımcı olabilir mi ?
Çünkü _RefInstance_World_Region bu kısımdaki madness arena regionlarını sildiğimde gs açılıyor fakat tekrar eklediğimde load region%90 da gs kapanıyor. Daha önce böyle bir GS kapanmasına rastlamış birisi varsa yardımcı olabilir mi ?