vSRO Çözüldü EU Moblardan CHN Item Drop Düşürme veya Tam Tersi

baysannet

.
Aktiflik: 4%
Şovalye 250 mesaj
Thread owner
Merhaba,
Normalde EU moblardan CHN item düşmüyor veya aynı şekilde CHN moblardan EU item düşmüyor. Bu durumu nasıl değiştirebilirim? Örneğin Kokoru kesildiğinde hem chn hem eu itemlerin düşmesini istiyorum bütün moblar için bunu yapmak istiyorum. DB de buna dair bir alan var mı yoksa DB üzerinden bunu yapmam mümkün değil mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler.

Çözüm
1738841669548.png

Olay tam olarak şöyle

Eğer tüm itemlerin random düşmesini istiyorsan
Mobların Country =3 yapacan

yok sadece belirli itemlerin düşmesini istiyorsan o itemlerin Country =3 yapcan
Oyla 0
Thread owner
Oyunun orjinal drop ayarlarını kullanıyorsanız dediğiniz gibi düşmez bunun için bu konudan faydalanabilirsin
Bu şekilde bütün itemleri eklemek problem olacaktır 1D den itibaren bütün itemler için bu işlem yapılacak çünkü ama _RefObjCommon ı biraz kurcaladığımda Country diye bir alan olduğunu farkettim ve bu alan Hotan moblarında 3 olarak belirtilmiş chinese ve european olan mobların Country lerini 3 e çekersem acaba başka bir şeyi bozmuş olur muyum herhangi bir fikrin var mı? Veya bu bir çözüm olabilir mi?

Oyla 0
Bu şekilde bütün itemleri eklemek problem olacaktır 1D den itibaren bütün itemler için bu işlem yapılacak çünkü ama _RefObjCommon ı biraz kurcaladığımda Country diye bir alan olduğunu farkettim ve bu alan Hotan moblarında 3 olarak belirtilmiş chinese ve european olan mobların Country lerini 3 e çekersem acaba başka bir şeyi bozmuş olur muyum herhangi bir fikrin var mı? Veya bu bir çözüm olabilir mi?
hiç dediğin gibi tecrube etmedim deneyen varsa yorumda bulunacaktır

Oyla 0
1738841669548.png

Olay tam olarak şöyle

Oyla 0
Çözüm
Thread owner
1738841669548.png

Olay tam olarak şöyle

Tamamdır Country = 3 olan moblar hem CHN hem EU item düşürebiliyor o zaman yani ben bu Country yi değiştirince başka bir şeyleri bozar mı ona emin olamadım questler gibi falan

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt