vSRO Çözüldü Event Arenelarında Karekter Gizliliğini Kaldırmak

sqon

.
Çırak 1 Mesaj
Thread owner
Beyler bu jupiter arenada bu fotoğraftaki gibi isimler kapalı halde başlıyor bunu media.pk2 ile nasıl kapatabilrim. normal isimlerin görünmesi dresslerin görünmesini sağlamak istiyorum.

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    78.8 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba, isimlerin gizlenme özelliği gs tarafından kontrol edilen bir sistem dress değiştirmek için "charactervisualchange.txt" dosyasını inceleyebilirsiniz fakat dressleri kaldırıp oyuncuların normal itemleri gözüksün istiyorsanız client tarafına belirli offsetlere hook atıp suit kodlarını 0 a çekebilirsiniz.

Oyla 0
Thread owner
Bu Media.PK2 ile yapabileceğin bir eylem değil bu guard görevi yani istediğin şey mümkün değil.
Peki şunu yapabilirmiyim istediğim bir dress seçip bunu giyen kişilerin boyutunu büyütebilirmiyim?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Merhaba, isimlerin gizlenme özelliği gs tarafından kontrol edilen bir sistem dress değiştirmek için "charactervisualchange.txt" dosyasını inceleyebilirsiniz fakat dressleri kaldırıp oyuncuların normal itemleri gözüksün istiyorsanız client tarafına belirli offsetlere hook atıp suit kodlarını 0 a çekebilirsiniz.
Peki şunu yapabilirmiyim istediğim bir dress seçip bunu giyen kişilerin boyutunu büyütebilirmiyim? bsr dosyalarına baktım fakat scale özelliği yapılamıyormuş. itemeffect bölümünden mi yapacağız çözemedim bir türlü

Oyla 0
Peki şunu yapabilirmiyim istediğim bir dress seçip bunu giyen kişilerin boyutunu büyütebilirmiyim? bsr dosyalarına baktım fakat scale özelliği yapılamıyormuş. itemeffect bölümünden mi yapacağız çözemedim bir türlü
yeterli media bilgisine sahipseniz evet bunu yapabilirsiniz fakat şunu gözardı etmeyin belirli ögenin üstünde olduğu herkes için geçerli olur kişiye özel yapmanız münkün değil.

Oyla 0
Thread owner
yeterli media bilgisine sahipseniz evet bunu yapabilirsiniz fakat şunu gözardı etmeyin belirli ögenin üstünde olduğu herkes için geçerli olur kişiye özel yapmanız münkün değil.
sadece hangi dosyadan bunu yapabileceğimi bulamadım bu konuda yardımcı olma şansınız var mı?

Oyla 0
sadece hangi dosyadan bunu yapabileceğimi bulamadım bu konuda yardımcı olma şansınız var mı?
skilleffect ve itemdata dosyalarını inceleyebilirsiniz. veya data bilginiz varsa gerekli araçlarla düzenleyebilirsiniz.

Oyla 0
Thread owner
skilleffect ve itemdata dosyalarını inceleyebilirsiniz. veya data bilginiz varsa gerekli araçlarla düzenleyebilirsiniz.
skiller yoluyla karekter boyutlarını arttıra biliyorum aynı mantıkta gittim ve Alchemy : Itemın altına alttaki kodu koydum fakat oyun crachleniyor direkt
ITEM_MALL_AVATAR_M_BLUE_SOULKNIGHT ACT_L 0 FALSE none none 0 0 0 0 1 500,300 AT_LOOP MOV_NONE,0,0,0 0,0,0 false,0,0,0,0,false skill\europe\ cleric_saint_holyword_keep_a.efp none 0,2,0 none 0,0,0 none 0 SCT_CHAR_SCALE,0.5,100 none none

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt