vSRO Çözüldü Event Dress

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MMTD

.
Aktiflik: 15%
Lord 500 mesaj
Thread owner
Maxiguard kullanıyorum event alanına girerken bir takıma farklı dress diğer takıma farklı bir dress verebileceğimiz bir ayar var mı baktım o kadar da bulamadım da event ayarları kısmında takımlı eventlere suit veriyor onun yerine sadece o worldid girildiğinde suit yerine üzerine direkt takılı şekilde dress verilmesi yapılacak bir tablo ya da proc var mıdır?

Çözüm
charactervisualchange.txt'de skillid ile eşleştirince çalışıyor ama şöyle çalışıyor sadece kanatlar geliyor dress gelmiyor bu seferde objcommon'dan bsr yolunu yazınca teleport olduktan sonra oyun crash veriyor ama normal bir şekilde aynı dressi konsoldan indirip denediğim de sorunsuz bir şekilde oluyor oyun crash vermiyor.
Thread owner
o zaman sorun ne anlamadım? doğrudan guard desteğinin olup olmadığını mı soruyorsun demek ki yok o zaman :D
@Thor 'un dediği gibi yapmak amacım dressin de kalacak üzerinde sadece görüntü olarak üzerine gelmesi.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Thor hocam gelebildiniz mi?

Oyla 0
E
@Thor 'un dediği gibi yapmak amacım dressin de kalacak üzerinde sadece görüntü olarak üzerine gelmesi.

@Thor hocam gelebildiniz mi?
Eve geçemedim hocam henüz geldiğimde yazacağım yada paylaşırım

Sistem aslında bildiğimiz avatar giydirme mantığıyla çalışmıyor. Event için kullanacağımız dress’ler item olarak değil, job suit mantığına benzer şekilde veritabanına skill (buff) olarak ekleniyor.
Event başladığında oyuncular içeri alınırken __AddLiveTimedJob ile bu skill’ler oyunculara veriliyor. Yani oyuncuya item basmıyoruz, sadece üstüne bir buff tanımlıyoruz.
Sonrasında client tarafında charactervisualchange.txt devreye giriyor. Bu dosya verilen skille göre karakterin görünümünü değiştiriyor. Skill aktif olduğu sürece oyuncu sanki o dressi giymiş gibi görünüyor.Yapmasıda anlatmasıda biraz karışık duruyor konu olarak açtığımda daha net olucaktır

Oyla 0
Thread owner
charactervisualchange.txt'de skillid ile eşleştirince çalışıyor ama şöyle çalışıyor sadece kanatlar geliyor dress gelmiyor bu seferde objcommon'dan bsr yolunu yazınca teleport olduktan sonra oyun crash veriyor ama normal bir şekilde aynı dressi konsoldan indirip denediğim de sorunsuz bir şekilde oluyor oyun crash vermiyor.

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt