vSRO Çözüldü Event Dress

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MMTD

.
Aktiflik: 15%
Lord 500 mesaj
Thread owner
Maxiguard kullanıyorum event alanına girerken bir takıma farklı dress diğer takıma farklı bir dress verebileceğimiz bir ayar var mı baktım o kadar da bulamadım da event ayarları kısmında takımlı eventlere suit veriyor onun yerine sadece o worldid girildiğinde suit yerine üzerine direkt takılı şekilde dress verilmesi yapılacak bir tablo ya da proc var mıdır?

Çözüm
charactervisualchange.txt'de skillid ile eşleştirince çalışıyor ama şöyle çalışıyor sadece kanatlar geliyor dress gelmiyor bu seferde objcommon'dan bsr yolunu yazınca teleport olduktan sonra oyun crash veriyor ama normal bir şekilde aynı dressi konsoldan indirip denediğim de sorunsuz bir şekilde oluyor oyun crash vermiyor.
ilginç bir edit isteği :D çok önemli değil bence ve gereksiz olarak görüyorum adamın event öncesi üzerindeki avatarı bluelar dahil kayıt altına alıp event sonrası geri vermek zorundasın mesela buna ne gerek var :D yapmasına yaparım kolay ama çok anlamsız geldi bana
Blueler direk gider clean ile başlatırsın blue basamaz

Oyla 0
Blueler direk gider clean ile başlatırsın blue basamaz
Ya da bölgeye girebilmek için kayıt öncesi üzerinde ki dress'te blue olup olmadığını sorgularsın, blue yoksa kayıt alırsın.
Teleport etmeden önce de aynı kontrolü sağlarsın, blue'li dress varsa kaydını iptal eder etkinliğe sokmazsın.
İçeri teleport olduğunda chaos mantığı ile dress'i chest'ine aktarırsın ve içeride onu giyer, durumsallardan da farklı dress giymemeyi aktif edersin olur biter.

Daha fazla zorlaştıralım mı? :D

Oyla 0
char evente çekilmeden önce üzerinde kendi avatarı illa ki olacaktır onun kaydını alıp event sonrasında geri vermen gerekir bundan bahsediyorum :D
Benim bahsettiğim görüntü olarak geçiyor senin avatarın bluesi yine kalır
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ya da bölgeye girebilmek için kayıt öncesi üzerinde ki dress'te blue olup olmadığını sorgularsın, blue yoksa kayıt alırsın.
Teleport etmeden önce de aynı kontrolü sağlarsın, blue'li dress varsa kaydını iptal eder etkinliğe sokmazsın.
İçeri teleport olduğunda chaos mantığı ile dress'i chest'ine aktarırsın ve içeride onu giyer, durumsallardan da farklı dress giymemeyi aktif edersin olur biter.

Daha fazla zorlaştıralım mı? :D
İşten gelince tüm sorularınıza cevap olacağım :)

Oyla 0
Benim bahsettiğim görüntü olarak geçiyor senin avatarın bluesi yine kalır
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

İşten gelince tüm sorularınıza cevap olacağım :)
guardlarda öyle özellik geldi mi bilmiyorum ben kullanmadığım için :) paket ile charname bazında visual update oluyorsa eğer tamam bu mantıklı olan yöntem zaten

Oyla 0
Thread owner
char evente çekilmeden önce üzerinde kendi avatarı illa ki olacaktır onun kaydını alıp event sonrasında geri vermen gerekir bundan bahsediyorum :D
Bunu yapabiliyorum bluelar dahil event alanına girince avatarsız giriyor. Event bittikten sonra da avatarları geri geliyor.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt