Maxiguard kullanıyorum event alanına girerken bir takıma farklı dress diğer takıma farklı bir dress verebileceğimiz bir ayar var mı baktım o kadar da bulamadım da event ayarları kısmında takımlı eventlere suit veriyor onun yerine sadece o worldid girildiğinde suit yerine üzerine direkt takılı şekilde dress verilmesi yapılacak bir tablo ya da proc var mıdır?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Event Dress
- Konuyu Başlatan MMTD
- Başlangıç tarihi
Çözüm
charactervisualchange.txt'de skillid ile eşleştirince çalışıyor ama şöyle çalışıyor sadece kanatlar geliyor dress gelmiyor bu seferde objcommon'dan bsr yolunu yazınca teleport olduktan sonra oyun crash veriyor ama normal bir şekilde aynı dressi konsoldan indirip denediğim de sorunsuz bir şekilde oluyor oyun crash vermiyor.
La yoğurt yiyişiniz bi farklı he Coşkun'um.Bir taraf beyaz melek dresi diğeri kırmızı şeytan iki taraf pvp![]()
Oyla
0
Blueler direk gider clean ile başlatırsın blue basamazilginç bir edit isteğiçok önemli değil bence ve gereksiz olarak görüyorum adamın event öncesi üzerindeki avatarı bluelar dahil kayıt altına alıp event sonrası geri vermek zorundasın mesela buna ne gerek var
yapmasına yaparım kolay ama çok anlamsız geldi bana
Oyla
0
char evente çekilmeden önce üzerinde kendi avatarı illa ki olacaktır onun kaydını alıp event sonrasında geri vermen gerekir bundan bahsediyorumBlueler direk gider clean ile başlatırsın blue basamaz
Oyla
0
Ya da bölgeye girebilmek için kayıt öncesi üzerinde ki dress'te blue olup olmadığını sorgularsın, blue yoksa kayıt alırsın.Blueler direk gider clean ile başlatırsın blue basamaz
Teleport etmeden önce de aynı kontrolü sağlarsın, blue'li dress varsa kaydını iptal eder etkinliğe sokmazsın.
İçeri teleport olduğunda chaos mantığı ile dress'i chest'ine aktarırsın ve içeride onu giyer, durumsallardan da farklı dress giymemeyi aktif edersin olur biter.
Daha fazla zorlaştıralım mı?
Oyla
0
Benim bahsettiğim görüntü olarak geçiyor senin avatarın bluesi yine kalırchar evente çekilmeden önce üzerinde kendi avatarı illa ki olacaktır onun kaydını alıp event sonrasında geri vermen gerekir bundan bahsediyorum![]()
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
İşten gelince tüm sorularınıza cevap olacağımYa da bölgeye girebilmek için kayıt öncesi üzerinde ki dress'te blue olup olmadığını sorgularsın, blue yoksa kayıt alırsın.
Teleport etmeden önce de aynı kontrolü sağlarsın, blue'li dress varsa kaydını iptal eder etkinliğe sokmazsın.
İçeri teleport olduğunda chaos mantığı ile dress'i chest'ine aktarırsın ve içeride onu giyer, durumsallardan da farklı dress giymemeyi aktif edersin olur biter.
Daha fazla zorlaştıralım mı?![]()
Oyla
0
İnan o kadar çok saçma sapan etkinlik oluşturuyorlar ki gerçekten oturupta incelemiyorum.Aslında açılan bir çok oyunda vardı duymaman şaşırttı Burak hocam
Oyla
0
guardlarda öyle özellik geldi mi bilmiyorum ben kullanmadığım içinBenim bahsettiğim görüntü olarak geçiyor senin avatarın bluesi yine kalır
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
İşten gelince tüm sorularınıza cevap olacağım![]()
Oyla
0
Bunu yapabiliyorum bluelar dahil event alanına girince avatarsız giriyor. Event bittikten sonra da avatarları geri geliyor.char evente çekilmeden önce üzerinde kendi avatarı illa ki olacaktır onun kaydını alıp event sonrasında geri vermen gerekir bundan bahsediyorum![]()
Oyla
0
o zaman sorun ne anlamadım? doğrudan guard desteğinin olup olmadığını mı soruyorsun demek ki yok o zamanBunu yapabiliyorum bluelar dahil event alanına girince avatarsız giriyor. Event bittikten sonra da avatarları geri geliyor.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)