Arkadaşlar Merhaba, Bu konu hakkında bir kaç gönderi var forumda ancak başına gelen olursa direk bir konu olarak ortada bulunsun diye burada tartışmaya açmak istedim.
SORUN: F10 Fazla item eklenmesi ile kalabalık oyunlarda client donması.
aşağıdaki gibi hemen hemen tüm itemleri F10 da satışa koymuştum.
oyunda ortalama 900-1200 arası oyuncu oynadı. (smc de aktiflik sayısı bu ortalamada idi.)
Sorun tam olarak şuydu; özellikle ana şehirde bazen durduk yere Sroclient donuyordu ve görev yöneticisinden kapatıp terkar oyuna giriyorduk o şekilde düzeliyordu.
(Clientless değil direk donup kalıyordu ve işin garibi Dumpta oluşmuyordu.)
tahminimce sorun F10 daki fazla itemden kaynaklıydı tüm müşterileri maxiguard kullanıyor her ne kadarda,
maxiguard F10 limit değerini arttırmış olsada kalabalık oyunlarda F10 a fazla yüklenmenin bedeli bu şekilde ödedik
@PortalDark @sarkolata Bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SORUN: F10 Fazla item eklenmesi ile kalabalık oyunlarda client donması.
aşağıdaki gibi hemen hemen tüm itemleri F10 da satışa koymuştum.
oyunda ortalama 900-1200 arası oyuncu oynadı. (smc de aktiflik sayısı bu ortalamada idi.)
Sorun tam olarak şuydu; özellikle ana şehirde bazen durduk yere Sroclient donuyordu ve görev yöneticisinden kapatıp terkar oyuna giriyorduk o şekilde düzeliyordu.
(Clientless değil direk donup kalıyordu ve işin garibi Dumpta oluşmuyordu.)
tahminimce sorun F10 daki fazla itemden kaynaklıydı tüm müşterileri maxiguard kullanıyor her ne kadarda,
maxiguard F10 limit değerini arttırmış olsada kalabalık oyunlarda F10 a fazla yüklenmenin bedeli bu şekilde ödedik
@PortalDark @sarkolata Bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Ekli dosyalar