vSRO Çözüldü F10 Grup Ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MMTD

.
Aktiflik: 15%
Lord 500 mesaj
Thread owner
Uzun zamandır konu açmamıştım baktım foruma soran eden yok galiba benden başka kimse almamış bu hatayı F10'a grup eklemeye çalışıyorum da _RefMappingShopGroup, _RefMappingShopWithTab ve _RefShopTab tablolarına ekleme yapıyorum doğru eklediğimi de eminim ama patch atınca bu client crash oluyor. Oluşan dump dosyasında RefMappingShopGroup.txt olarak görünüyor. Yanlışı nerede yapıyor olabilirim?

1766505135054.webp

Thread owner
Tab eklemek değil benim demek istediğim yeni bir grup oluşturmak

Oyla 0
Thread owner
Hiç denememiştim merak ettim bende bakayım bir
Bence yapabilirsin senin sevginde gücünde bu olayı çözmeye yeter de artar da. :)

Acaba eklemeyi unuttuğum başka tablo var mı?

_RefMappingShopGroup
_RefMappingShopWithTab
_RefShopTab

Bu 3 tablo dışında ben diğer tablolara da ekleme yaptım. Ama ona rağmen hala crash veriyor. Sınır olma olasılığı olabilir mi acaba?

Oyla 0
Evet mümkün >_RefMappingShopWithTab ekli olan default MALL_CONSUME_GROUP1' e eşitleyecek şekilde _RefShopTab tablosuna ekleyebilir.
Ama arkadaş grup eklemek istiyor bunun için bahsettiğim tablolara eklemek zorunda.

Oyla 0
Evet mümkün >_RefMappingShopWithTab ekli olan default MALL_CONSUME_GROUP1' e eşitleyecek şekilde _RefShopTab tablosuna ekleyebilir.
Ama arkadaş grup eklemek istiyor bunun için bahsettiğim tablolara eklemek zorunda.
teşekkürler ozan hocam

Oyla 0
Thread owner
Bu 3 tablo dışında ben diğer tablolara da ekleme yaptım. Ama ona rağmen hala crash veriyor. Sınır olma olasılığı olabilir mi acaba?
Yazmıştım burada da yine kontrol edip tek tek deneyeceğim birazdan sonucu yazarım. @iMonarch teşekkürler hocam.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Crash olmadı ama F10'a da Grup gelmedi. Ben buraya tabloları bırakayım kontrol edebilir miyiz? Aşağıdakilerden hangisi uyuşmuyor.

_RefMappingShopGroup
115GROUP_MALLMALL_SCROLL

_RefMappingShopWithTab
115MALL_SCROLLMALL_SCROLL_GROUP1

_RefShop
1152644MALL_SCROLL-1xxx-1xxx-1xxx-1xxx

_RefShopGroup
1152818GROUP_MALL_SCROLLxxx-1xxx-1xxx-1xxx-1xxx

_RefShopItemGroup
184GROUP_MALL_SCROLLUIIT_STT_MALL_SCROLL

_RefShopTab
1156423MALL_SCROLL_FELLOWMALL_SCROLL_GROUP1UIIT_STT_MALL_SCROLL_FELLOW

_RefShopTabGroup
1152835MALL_SCROLL_GROUP1UIIT_STT_MALL_SCROLL
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@iMonarch var mı yanlış bir yer kontrol edebilir misin sana zahmet olmazsa?

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt