Uzun zamandır konu açmamıştım baktım foruma soran eden yok galiba benden başka kimse almamış bu hatayı F10'a grup eklemeye çalışıyorum da _RefMappingShopGroup, _RefMappingShopWithTab ve _RefShopTab tablolarına ekleme yapıyorum doğru eklediğimi de eminim ama patch atınca bu client crash oluyor. Oluşan dump dosyasında RefMappingShopGroup.txt olarak görünüyor. Yanlışı nerede yapıyor olabilirim?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü F10 Grup Ekleme
- Konuyu Başlatan MMTD
- Başlangıç tarihi
Oyla
0
Hiç denememiştim merak ettim bende bakayım birTab eklemek değil benim demek istediğim yeni bir grup oluşturmak
Oyla
0
Bence yapabilirsin senin sevginde gücünde bu olayı çözmeye yeter de artar da.Hiç denememiştim merak ettim bende bakayım bir
Acaba eklemeyi unuttuğum başka tablo var mı?
_RefMappingShopGroup
_RefMappingShopWithTab
_RefShopTab
Bu 3 tablo dışında ben diğer tablolara da ekleme yaptım. Ama ona rağmen hala crash veriyor. Sınır olma olasılığı olabilir mi acaba?
Oyla
0
yeni tab mümkün değilmi yani ozan hocam
Sınır ile alakası yok gruplarını bu tablolara yönlendirmezsen açılmaz.
Oyla
0
Evet mümkün >_RefMappingShopWithTab ekli olan default MALL_CONSUME_GROUP1' e eşitleyecek şekilde _RefShopTab tablosuna ekleyebilir.
Ama arkadaş grup eklemek istiyor bunun için bahsettiğim tablolara eklemek zorunda.
Ama arkadaş grup eklemek istiyor bunun için bahsettiğim tablolara eklemek zorunda.
Oyla
0
teşekkürler ozan hocamEvet mümkün >_RefMappingShopWithTab ekli olan default MALL_CONSUME_GROUP1' e eşitleyecek şekilde _RefShopTab tablosuna ekleyebilir.
Oyla
0
Yazmıştım burada da yine kontrol edip tek tek deneyeceğim birazdan sonucu yazarım. @iMonarch teşekkürler hocam.Bu 3 tablo dışında ben diğer tablolara da ekleme yaptım. Ama ona rağmen hala crash veriyor. Sınır olma olasılığı olabilir mi acaba?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Crash olmadı ama F10'a da Grup gelmedi. Ben buraya tabloları bırakayım kontrol edebilir miyiz? Aşağıdakilerden hangisi uyuşmuyor.
_RefMappingShopGroup
| 1 | 15 | GROUP_MALL | MALL_SCROLL |
_RefMappingShopWithTab
| 1 | 15 | MALL_SCROLL | MALL_SCROLL_GROUP1 |
_RefShop
| 1 | 15 | 2644 | MALL_SCROLL | -1 | xxx | -1 | xxx | -1 | xxx | -1 | xxx |
_RefShopGroup
| 1 | 15 | 2818 | GROUP_MALL_SCROLL | xxx | -1 | xxx | -1 | xxx | -1 | xxx | -1 | xxx |
_RefShopItemGroup
| 1 | 84 | GROUP_MALL_SCROLL | UIIT_STT_MALL_SCROLL |
_RefShopTab
| 1 | 15 | 6423 | MALL_SCROLL_FELLOW | MALL_SCROLL_GROUP1 | UIIT_STT_MALL_SCROLL_FELLOW |
_RefShopTabGroup
| 1 | 15 | 2835 | MALL_SCROLL_GROUP1 | UIIT_STT_MALL_SCROLL |
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
@iMonarch var mı yanlış bir yer kontrol edebilir misin sana zahmet olmazsa?
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)